Her kan du få lagt tilbud ind til andre medlemmer af Erhvervsforum. Eller søge samarbejdspartnere til projekter.

Kontakt sekretariatet for yderligere oplysninger om, hvordan du får dit budskab på siden.

Advokat-rådgivning om persondata

25. maj 2018 træder Persondataforordningen i kraft. Ordningen fastsætter en lang række krav til, hvordan persondata - om kunder, medarbejdere, ansøgere m.fl. - skal behandles og opbevares. ADVODAN Glostrup tilbyder denne startpakke til andre medlemmer af Erhvervsrådet.

Pakken består af:

Indledende møde med advokat af 2-3 timers varighed. Her introduceres dine udvalgte medarbejdere til persondatareglerne, og advokaten gennemgå de områder, en virksomhed skal have styr på for at efterleve persondatareglerne

Grundpakke med skabeloner til at komme i gang:

  • Overordnet tjekliste med beskrivelse af opgaver
  • Skabelon til en fortegnelse (dokumentationskrav)
  • Skabeloner til interne instrukser til de løn- og HR-ansvarlige samt tekster til at opfylde virksomhedens oplysningspligt over for medarbejdere og jobansøgere
  • Vejledning vedrørende indgåelse af databehandleraftaler

Prisen for ovenstående udgør kr. 9.500 + moms. Eventuel efterfølgende sparring, herunder udarbejdelse af yderligere skriftlige politikker, kvalitetssikring af udarbejdede dokumenter m.v., er ikke omfattet og kan udføres i henhold til særskilt aftale. 
Kontakt advokat Karina Lind Bertelsen på tlf. 46 14  50 06 eller kalb@advodan.dk 

Øvelser til arbejdspladsen eller derhjemme

Janne Kock fra Høje-Tåstrup Fysioterapi har sat et lille træningsprogram sammen med nogle simple øvelser, du kan lave på arbejdspladsen i løbet af dagen og bagefter derhjemme. Hent programmet her

Rabat på hjælp mod stress

Erhvervsrådets medlemmer får 10 % rabat på stresscoaching forløb og kropsbehandlinger mod stress hos Z-free – stress specialist og selv med i Erhvervsrådet.

Mette siger: - Stress er efterhånden uundgåeligt på mange arbejdspladser. Noget I er nødt til at forholde jer til, hvis I skal undgå langvarige sygemeldinger og mistrivsel.Derfor er en indsats mod stress af interesse for både virksomhed og medarbejdere. Og jo tidligere man sætter ind, jo bedre.

Se mere på Z-free.dk om, hvorfor I bør gøre en indsat mod stress. Og læs mere om stresscoaching forløb og kropsbehandlinger.

Få bogen "Lyt" for 200 kr.

Vores medlem Merethe Klint har udgivet bogen "Lyt! - Om samspil i organisationer". Normalprisen er 239,- kr., men du kan få den tilsendt for 200 kr., hvis du bestiller den på en mail til mk@meretheklint.dk 
Klik på bogen nedenfor og læs mere.

Lyt

Ren luft med 10 % rabat 

Vores medlem Dansk KøkkenKomfort forhandler blandt andet luftrensere og tilbyder medlemmer af Erhvervsrådet 10 % rabat på luftrenseren MAC500, der ellers koster 3.490 kr. ex moms.
Klik på billedet nedenfor for at downloade.

Kontakt: 
Troels Mortensen
Dansk KøkkenKomfort
troels@dakk.dk
Tlf. 42 23 00 01 
www.dakk.dk

MAC500 tilbud