Gratis informationsaften for iværksættere

Informationsaftenen giver en grundig gennemgang af, hvad der gør dig bedre rustet til at starte din egen virksomhed og undgå fejltagelser.

Er du en af dem, der i længere tid har tænke over, om det nu er på tide at springe ud i et eventyr og starte egen virksomhed? Eller er du måske allerede i gang med at etablere din virksomhed, men er i tvivl om hvor du kan finde den rette vejledning, der kan hjælpe dig godt på vej? I så fald opfordrer vi dig til at deltage på informationsaftenen.

IværksætterKontaktpunktet holder gratis informationsaften for iværksættere, hvor der vil blive sat fokus på discipliner, du bør mestre i en forretningsmæssig sammenhæng, hvis du har ambitioner om at etablere en levedygtig virksomhed. På fire timer får du vigtig information om etablering af virksomhed og de udfordringer, man skal være opmærksom på ved etablering af egen virksomhed.

Da 46 procent nyetablerede virksomheder lukker inden for de første tre år, kan informationsaftenen blive en vigtig fremtidsinvestering for dig som iværksætter. På fire timer får du vigtig information om etablering af virksomhed og de udfordringer, man skal være opmærksom på ved etablering af egen virksomhed.

Denne informationsaften afholdes i Byrådssalen, Bygaden 2, 2630 Taastrup.

Tilmeld dig her http://initiativgruppen.dk/component/lqm/23?task=showForm&lqm_cdateid=257&grid=28&lqm_courseid=21

 

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.