Kollega-dyst til Hedelandsdysten

Send din kollega en udfordring. Søndag d. 21. august skal der dystes! Hvem er mest præcis i spydkast? Hvem er snedigst, når hjernen skal gennemføre puslerier? Og hvem kommer først over målstregen efter løb i Hedeland?

Tina Gensø og Ulrich Elmvang er gode kollegaer med et godt samarbejde til hverdag, men søndag d. 21. august dyster de mod hinanden. Ved sidste løb kom Tina først over målstregen – så nu skal Ulrich have revanche! Derfor har han udfordret Tina til dyst på distancen 5 km. til Hedelandsdysten. Både Ulrich og Tina vil vinde, så det bliver spændende at følge dem ind over målstregen på dagen.

Sjove udfordringer

Tina og Ulrich er lokalt kendte og bruger ofte Hedeland. Derfor var de heller ikke i tvivl om, at de skulle med til Hedelandsdysten. Tina fortæller: – I Hedeland er der fantastisk natur og samtidig byder grusstierne på stigninger og fald, der giver andre og sjove udfordringer end et løb på asfalt. Og Ulrich tilføjer: – Vi vil selvfølgelig også gerne støtte op om lokale arrangementer, der kan vise det grønne Høje-Taastrup frem.

Tag en dyst med borgmesteren

Høje-Taastrup Kommune er kendt som en stærk erhvervskommune. Tina og Ulrich vil derfor gerne opfordre andre virksomheder til at komme og dyste med. Det kan både være i løb på enten 5, 10 eller 21 km, eller det kan være i de mange dyster, som FDF Hedehusene står klar med i målområdet. Fx kan man dyste mod borgmester Michael Ziegler og formand for Fritid og Kulturudvalget Merete Scheelsbeck i tovtrækning, sæbekasseræs eller skud med en kæmpe slangebøsse.

Kom med som firma

Hedelandsdysten tilbyder virksomhedsordninger. Her får I et reserveret område, så I kan hygge jer sammen både før og efter løbet. Læs mere om Hedelandsdysten og tilmelding som virksomhed her.

 

Faktaboks

Hvornår: Søndag d. 21. august kl. 9-14.

Hvad: Motionsløb med distancerne 5, 10 og 21 km. Masser af aktiviteter for familie og tilskuere i målområdet. Børnepasning ved tilmelding og gratis børneløb.

Hvor: start og mål ved Hedehushallen, ruter gennem Hedeland.

Pris: Startnumre starter ved 100 kr., dystaktiviteter i målområdet er gratis.

Læs mere og følg også løbet på Facebook

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.