Morgenkaffe med Michael Ziegler

Hvad: Borgmester Michael Ziegler og udviklingschef Klaus T. Møller giver en status på aktuelle udviklingsprojekter i Høje-Taastrup Kommune. Derefter rundvisning på Grennessminde v/ adm. direktør Hanne Danielsen

Hvor: Grennessminde, Snubbekorsvej 18, 2630 Taastrup (se kort)

Hvornår: Tirsdag den 15. maj kl. 07.30 – 10.00 (rundvisning fra kl. 09.00)

Arrangør: Erhvervsforum 

Tilmelding: Senest fredag den 11. maj kl. 12.00 – brug formular nedenfor

Pris: Gratis

Vi mødes i Copenhagen Dome hos Grennessminde, hvor der bliver plads til ca. 50 gæster. 

Over frisk kaffe og dejligt brød fra stedets bageri tager Klaus Torsbjerg Møller og Michael Ziegler os igennem nogle af de mest markante udviklingsprojekter, som er på vej i kommunen.

Det regionale fritidsområde med blandt andet Nordic Water Universe og den indendørs gocart-bane Racehall. Det udlagte område er i alt på ca. 150 hektar. Nordic Water Universe vil lægge beslag på ca. 80 ha. Racehall kan komme til at bruge 4 + 8 ha, hvis de vil supplere den indendørs bane med andre aktiviteter. I området indgår også Copenhagen AirCenter. Derudover er der arealer til rådighed for andre fritidsaktiviteter.

Vi bliver også opdateret på projekterne for Høje Taastrup C, Nærheden og Hedeland i løbet af den halvanden time, som er sat af til denne del.

Dome indefra

Rundvisning på Grennessminde
Bagefter vil adm. direktør Hanne Danielsen vise os rundt på denne afdeling af Grennessminde. Vi skal blandt andet se den naturoprensning, der er foretaget, og besøge gartneriet, bageriet og butikken med café. Vi kommer også forbi smedeværkstedet, der bl.a. fremstiller trækvogne til Zoo i København.

Hanne vil også gerne fortælle om Grennessmindes forretningsmodel, der gør det muligt at få det hele til at hænge sammen økonomisk.

Dome udefra

Vælg venligst en gyldig formular

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.