Opera i Hedeland

Hvad: Operaen “Lucia di Lammermoor”

Hvor: Hedelands Amfiteater, Tranemosevej 8, 2640 Hedehusene

Hvornår: Lørdag den 11. august kl. 18.15-22.30

Arrangør: Erhvervsforum

Tilmelding: Køb dine billetter til det reserverede område senest 20. maj på ticketmaster.dk/oh/hte 

Pris: 610 kr. inkl. mad og champagne

Download program

Opera Hedeland er både god mad, gode relationer og god underholdning: Start med champagne, spis middag med andre erhvervsdrivende og oplev opera i verdensklasse. 

Opera Hedeland er ren magi og byder på musik i verdensklasse midt i Sjællands smukke natur. I 2018 inviterer Høje-Taastrup Erhvervsforum medlemmerne i Opera Hedeland med både rabat og champagne.

Opera Hedeland har til forestillingen lørdag aften reserveret 60 pladser til os i sektion III. Du kan bestille og betale dine pladser på ticketmaster.dk/oh/hte

Forestillingen
Scenen indtages vanen tro af nogle af operaens største stjerner fra ind- og udland. I 2018 opføres den dramatiske og underholdende klassiker, Donizettis ”Lucia di Lammermoor”. 

Som altid i opera er der ikke lagt en dæmper på løjerne. Historien er baseret på Sir Walter Scotts populære roman, The Bride of Lammermoor, og byder på en sand overflod af forelskelse, utroskab, mord og opgør mellem rivaliserende klaner. 

Alle kan være med
Tragedien følges af Donizettis smukke, hjerteskærende musik og byder på vidunderlige arier. Vi skulle hilse fra operachefen og sige, at begyndere sagtens kan være med. Når først de smukke stemmer klinger i sommeraftnen, er det svært ikke at lade sig henføre.

Transport
Der afgår gratis busser fra Høje Taastrup Station.
Der er gode parkeringsforhold og let adgang i egen bil.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.