Rabataftaler til dig som medlem af Erhvervsforum

Erhvervsforum arbejder på at skaffe medlemmerne nogle gode tilbud, som kan komme virksomheden og medarbejderne til gode. 

Få regnskabsprogrammet Dinero Pro til halv pris 
Spar 50 % på dit første Dinero Pro-årsabonnement (gælder kun virksomheder, som ikke tidligere har betalt for Dinero). I stedet for 2.364 kr., betaler du kun 1.182 kr. Med Dinero Pro får du et regnskabsprogram med utallige funktioner, ubegrænset support, bilag i skyen, automatisk bankafstemning og meget mere. Se forskellen mellem det gratis Dinero Starter og Dinero Pro. Send en mail til Tobias Hyldeborg hos Dinero og få rabatkoden til medlemmer af Høje-Taastrup Erhvervsforum: tobias@dinero.dk 

15% rabat på værnemidler hos KN Care
KN Care, der sælger værnemidler, til byder medlemmer af Høje-Taastrup Erhvervsforum 15% rabat ved køb i deres webshop. Du skal blot bruge denne rabatkode: hteforum15 Webshoppen rummer bl.a. hånddesinfektion, overfladedesinfektion, værnemidler og sikkerhedsudstyr. Selvfølgelig også produkter i relation til Corona; fx en COVID-19-antigen-detektionstest til screening af Corona virus, hvor du får resultatet inden for 15 minutter. 

Få en firma-aftale hos LOOP Fitness Taastrup
Det er muligt at få en firmaaftale med rabat i LOOP Fitness Taastrup. Der skal blot være tre medarbejdere, som ønsker at træne og er ansat i samme firma. Er du interesseret i en firmaaftale, så ring til centerlederen Christiin Noell Nygaard, 41 74 63 09, og aftal nærmere.

Klatreparken GoMonkey, Gladsaxe Sportscenter
Hos klatreparken GoMonkey i Gladsaxe får dit firma en medlemsrabat på 15%. Du skal blot opgive koden HTE 2021, når du booker. Stedet er perfekt til teambuilding eller til at udfordre dig selv og familien.

Se vores video med Jon og Daniel, som overtog klatreparken i 2015. 

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.