Udgivet d. 28. februar 2024

Du og dine medarbejdere er inviteret af Høje-Taastrup Erhvervsforum til at deltage i en VIP-tur til DM Skills 2024. Det er det årlige danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne, som byder på en faglig fest uden sidestykke med op mod 50.000 besøgende i løbet af de tre dage eventen foregår.

VIP-tur til DM Skills 2024 sætter os fri til selv at opleve en eller flere af de 47 konkurrencefag, 32 demonstrationsfag og 60+ andre udstillere eller bare det spændende Prøv- Mærk- og Følområder, hvor du selv kan afprøve dit yndlingsfag.

Benyt denne eksklusive lejlighed til at få denne oplevelse sammen med dit netværk i HTEFORUM, når vi tager afsted samlet i bus for at gå udenom det mulige parkeringskaos, der kan opstår ved så populær en event.


Hvad: Event: VIP-tur til DM Skills 2024

Hvor: Dyrskuepladsen i Roskilde, Darupvej 19, 4000 Roskilde – NB. Afgang fra P-plads ved Handicaporganisationerne, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup

Hvornår: Torsdag den 18. april kl. 15.00 – 18.00

Arrangør: Høje-Taastrup Erhvervsforum

Tilmeldingsfrist: Tirsdag 16. april kl. 12.00

Pris: Gratis for medlemmer af Høje-Taastrup Erhvervsforum + Hedehusene + Sengeløse + Taastrup ByMidte- og Erhvervsforening: øvrige 300 kr. ekskl. moms

No show Fee: Udebliver man fra arrangementet uden afbud til sekretariatet, opkræves et No Show Fee på 300 kr. ekskl. moms pr. person


DM Skills – frøene til din blomstrende arbejdskraft

DM Skills 2024

På den ene side er der historisk mange unge, som mistrives fordi de ikke kan finde deres rette hylde i et samfund og et uddannelsessystem som er meget kønsopdelt, og som prioriterer boglige og teoretiske uddannelser over praktiske.

På den anden side mangler både industrien og erhvervslivet kompetente medarbejdere, hvis de skal kunne vækste deres virksomheder og udvikle Danmarks konkurrencekraft nu og i fremtiden.

Derfor er DM Skills et interessant mødested for både de unge og erhvervslivet.


DM Skills – ingen simple løsninger på komlekse problemstillinger

DM i Skills er det store årlige danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge deltager, hvor de kæmper inden for forskellige fag for at blive landets bedste. Deltagerne får chancen for at vise deres talenter og skærpe deres faglige niveau. Det er også en mulighed for at præsentere erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder for omverdenen, herunder grundskoleelever.

Sideløbende med Danmarksmesterskabet afholdes Skills Stafetten for elever i 8. klasse. Holdene udtages på forhånd ude på den lokale erhvervsskole. Formålet med denne konkurrence er at aktivere de besøgende grundskoleelever og gøre dem til aktive deltagere. De besøgende skoleelever får også mulighed for at afprøve deres egen faglige kunnen i de særlige “Prøv-, mærk- og føl-stande”. Her kan de også tale med unge på erhvervsuddannelserne samt vejledere.

Dygtige hænder, kloge hoveder og målrettede mennesker

Skills er evner. Skills er færdigheder. Skills er dygtighed. Men skills handler også om dedikation og benhårdt arbejde.
Historisk set har det altid været de dygtigste og mest målrettede mennesker inden for alle områder i samfundet, der har sat retningen og drevet udviklingen. Sådan vil det også være i fremtiden.

Der har aldrig været mere brug for ambitiøse og talentfulde unge mennesker, end der er netop nu. Verden står midt i en alvorlig klimakrise som kræver at vi gentænker alt i vores samfund, herunder også vores Co2-aftryk og ressourceforbrug i alt der har med håndværk og industri at gøre.

For at løse denne opgave har Danmark brug for målrettede mennesker med dygtige hænder og kloge hoveder.


Program


15:00 – 15:30
Afgang fra P-plads ved Handicaporganisationerne, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup

Velkommen ombord med oplæg om DM Skills og forfriskninger undervejs
v/Kim Rasmussen, formand, Høje-Taastrup Erhvervsforum og Steen Carmel, Ebbes Kleinsmedie, DM Skills dommer gennem fem år
15:30 – 16:00VIP-rundtur i de hellige faglige haller
v/Michael Boas Pedersen, næstformand i SkillsDenmark.
16:00 – 17:00DM Skills på egen hånd – her kan du selv undersøge og afprøve dine færdigheder eller se med
17:15 – 17:45Afgang til Høje-Taastrup – retur til Blekinge Boulevard 2
18:00 Kom godt hjem?

Se flere arrangementer i HTEFORUMs program

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.