Udgivet d. 10. oktober 2016

Medlemsmøde med Jobcentret og tre lokale rekrutteringsfirmaer. 
Med byrådets vedtagelse af Høje-Taastrup Kommunes budget for 2017 lægger politikerne op til, at indsatsen for at skaffe flere i arbejde styrkes markant. Jobcentret opnormeres med 16 medarbejdere. Målet er blandt andet, at nogle af de 8.000 arbejdspladser, som inden for de seneste år er rykket til Høje-Taastrup, skal bemandes af borgere fra kommunen.
Det er således et højaktuelt emne, vi tager fat i, når vi den tirsdag den 25. oktober holder medlemsmøde under overskriften “Hvordan får du din næste medarbejder”.

Jobcentret og tre lokale firmaer stiller op
Jobcentret og tre lokale firmaer, som arbejder med rekruttering, stiller op. Fra Jobcentret er det jobcenterchef Lars Gormsen og jobkonsulent Marianne Søberg. De får selskab af Annette Bache, indehaver af Personale-Match, Per Floding, kundechef i HumanizeR, og Kristian Skov og Peter Flensted fra Flyers.  

Ledige bliver chauffører
Kristian Skov og Peter Flensted driver fragtmandsfirmaet Viggo Petersens Eftf. A/S, men har også rekrutteringsfirmaet Flyers, hvor de i samarbejde med Jobcentret opkvalificerer ledige til chauffører. Et to-årigt projekt, der begyndte i februar og foreløbig har involveret ca. 40 ledige, hvoraf flere nu er kommet i fast job. Lige nu er 25 ved at blive opkvalificeret med stort kørekort og relevant uddannelse.
– Transportbranchen mangler i den grad chauffører, så vi tænker, at samarbejdet med Jobcentret kan være en god måde at løse dette problem på og samtidig hjælpe nogle personer tilbage på arbejdsmarkedet ved, at vi opkvalificerer dem. Der er stor interesse og velvilje fra begge sider, så det kan godt blive en succeshistorie, siger Peter Flensted.

Offentligt-privat samarbejde
Kim Rasmussen, formand for Erhvervsrådet, ser frem til et udbytterigt møde:
– Både Jobcentret og de private rekrutteringsfirmaer er meget opsatte på at hjælpe de lokale virksomheder og de arbejdsløse borgere med at finde hinanden. De arbejder med forskellige værktøjer, men jeg fornemmer, at der er et godt samarbejde mellem de private aktører og Jobcentret. Derfor tror jeg, at vi får et konstruktivt møde, hvor Jobcentret, Personale-match, HumanizeR, Flyers og det lokale erhvervsliv kan give hinanden nogle værdifulde input, siger Kim Rasmussen.

Tilmeld dig
Tilmeld dig senest mandag den 24. oktober kl. 12 ved at udfylde formularen nedenfor. Mødet holdes hos Danske Fragtmænd i TransportCentret. Vi mødes kl. 16.00 ved deres hovedindgang Letland Alle 3 og får en hurtig rundvisning inden mødet.
Du er velkommen til at tage en kollega/medarbejder med. 
På mødet uddeler vi en deltagerliste med deltagernes mailadresser.

Vælg venligst en gyldig formular

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.