Udgivet d. 12. november 2013

Få et sjældent kig bag kulisserne hos 20 spændende vækstvirksomheder, når erhvervslivets Hemmelige Helte byder indenfor og fortæller om deres vej til en international vækstsucces. I Ballerup kan du møde Specialisterne – Select, Øllingegaard, Hansens Is, Barslund, Jobindex og Linimatic giver dig også nye indspark til din forretning.

Selv om virksomhederne er vidt forskellige, er udfordringerne tit de samme, når det handler om vækst. Vækststrategi, internationalt salg, fastholdelse af markedsposition og motivation af medarbejdere er nogle af de ting, der bliver talt om den 21. november.

Dagen byder på mange forskellige versioner af historien om at vokse sig stor både i Danmark og udlandet. Lad dig inspirere af passionen, kreativiteten og energien hos erhvervslivets virkelige helte. Og få nye indspark med hjem til din forretning.

Find den Hemmelige Helt du vil besøge på www.dehemmeligehelte.dk

De Hemmelige Helte er en del af Danmarks Vækst og Iværksætteruge, og det er sjette gang at Ballerup Kommune og Væksthus Hovedstadsregionen er medarrangør.

Fakta om De Hemmelige Helte:

  • Den 21. november er der mulighed for at komme bag kulisserne hos 20 vækstvirksomheder i hovedstadsregionen.
  • Dansk erhvervsliv består primært af små og mellemstore virksomheder, og det er i høj grad dem, der holder hjulene i gang i Danmark – de er erhvervslivets hemmelige helte og vi mener, at de fortjener en fejring.
  • De Hemmelige Helte er en fejring af vækstvirksomhederne og vækstkulturen.
  • Væksthus Hovedstadsregionen arrangerer De Hemmelige Helte, og de 29 kommuner i regionen er lokale medarrangører.
  • De Hemmelige Helte er en del af den landsdækkende og verdensomspændende kampagne for iværksættere og virksomheder i uge 47, som løber af stablen for sjette år i træk.
  • I Danmark står Erhvervs- og Vækstministeriet sammen med 35 offentlige og private organisationer bag kampagnen Danmarks Vækst & Iværksætteruge.
  • Kampagnen er en del af Global Entrepreneurship Week med 40.000 events i 115 lande. Læs mere på www.uge47.dk

 

 

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.