Udgivet d. 22. februar 2017

Hvad: Busrundtur til aktuelle projekter i Høje-Taastrup med borgmester Michael Ziegler som guide

Hvor: Bussen holder på den offentlige del af parkeringspladsen ved Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2. Turen slutter også her. Det er lige over for Orbicons nye kontorhus.

Hvornår: Onsdag den 17. maj kl. 9.00-11.30

Arrangør: Erhvervsrådet

Tilmelding: Brug formularen nederst på siden. OBS! Der er max 35 pladser. Tilmelding lukker, når det antal er nået.

På turen besøger vi lokale projekter, bl.a. Nærheden, Aquaparken, Taastrupgård, Høje Taastrup C og slutter med at se ingeniørfirmaet Orbicons nye hovedsæde, der skal stå færdigt i juni. (Tegning af atrium i Orbicons kontorhus: Dissing+Weitling).
Orbicon samler sine aktiviteter og 300 medarbejdere på Sjælland i et nyt kontorhus på Linnés Alle 2 (tidl. Thurahs Alle) i Høje-Taastrup. Det bygges med MT Højgaard som totalenteeprenør ud fra et ønske om et godt arbejdsmiljø med plads til både ro og dynamik, fordybelse, mødesteder og fleksible arbejdspladser. Huset skal også være bæredygtigt, bl.a. med solceller og Lokal Afledning af Regnvand. Derudover skal huset være økonomisk forsvarligt at drive og vedligeholde.
Orbicon er sidste stop på turen. Inden da har vi været rundt om Nymølle Grusgrav i Hedehusene, hvor der er ledige erhvervsområder, det nye boligområde Nærheden og naturområdet Hedeland. Også det område, hvor aquaparken skal ligge, kigger vi nærmere på. Vi passerer Taastrupgård, går en tur i Høje Taastrup C og kører 
forbi det område ved Transportcentret, hvor Volvo Truckcenter og Dansk Retursystem flytter til.

Nymølle
Nymølle er udlagt til byggeri inden for lager, transport og fremstillingsvirksomheder.

Bussen samler os op på den offentlige parkeringsplads ved Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, lige over for Orbicon, klik her for at se kort. Hvis du kommer i bil, kan du holde her imens.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.