Udgivet d. 22. februar 2017

Hvad: Claus Nordahl-Petersen, Institut for Business to Government, holder oplæg om det offentlige marked, hvor der årligt købes ind for 400 mia. kr.

Hvor: Quality Hotel Høje Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup

Hvornår: Tirsdag den 25. april kl. 15.30-17.30

Tilmeldingsfrist: Fredag den 21. april kl. 12.00 – brug formularen nederst på denne side

Arrangør: Erhvervsrådet

Det offentlige køber ind for 400 mia. kroner om året. Men mange virksomheder oplever problemer, når de vil handle med det offentlige. Hvem bestemmer hvad, og hvad lægger de vægt på?
Erhvervsrådet i Høje-Taastrup har tirsdag den 25. april inviteret Claus Nordahl-Petersen til at holde et oplæg om det offentlige marked. Foredraget henvender sig både til virksomheder, der allerede handler med det offentlige, og dem, der gerne vil i gang med det.
Claus Nordahl-Petersen vil fortælle om, hvordan det offentlige er skruet sammen. Det offentlige er ikke kun udbudsregler og rammeaftaler. Kun en lille del af det offentlige marked er omfattet af rammeaftaler.  Mellem 70 og 80 % af den offentlige handel sker faktisk uden udbud. 
Foredraget vil give dig et indblik i beslutningsprocesserne og tildelingskriterierne. Du får nogle konkrete råd til, hvordan du sælger til offentlige kunder. Og selvfølgelig bliver der mulighed for spørgsmål og debat.

Se videoklip med deltagere fra tidligere foredrag

Hvem er Claus Nordahl-Petersen
Claus Nordahl-Petersen har med humoristisk tilgang og stor indlevelse holdt mere end 100 foredrag over de seneste fem år.  Han har arbejdet med offentligt salg i 20 år. Han er i dag direktør i Institut for Business to Government (b2g), som hjælper virksomheder med at tjene mere på det offentlige marked. 
Claus Nordahl-Petersen har skrevet bøgerne ”b2g – salg og markedsføring til det offentlige” og ”Det sikre vækst marked – din virksomheds succes går gennem salg til det offentlige”.
Hvis du tilmelder dig arrangementet, får du gratis den sidstnævnte som e-bog.

Efter foredraget er Erhvervsrådet vært ved sandwich og forfriskninger – en god lejlighed til at netværke!

Da antallet af pladser er begrænset, beder vi om tilmelding senest den 21. april. Brug denne formular.

Vælg venligst en gyldig formular

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.