Få styr på din digitale baghave

07.10.2020 08:00

Hvad: Harald Tokerød fortæller, hvorfor det er så vigtigt at have styr på den interne digitalering i din virksomhed.

Hvor: Zentura IT, Linnés Alle, 2 Taastrup (Orbicons konferencelokale - se kort). P-muligheder nærved, på Engelholm Allé.

Hvornår:Onsdag den 7. oktober kl. 08.00 - 10.00  

Arrangør: Erhvervsforum (i samarbejde med Erhvervssammenslutningen)

Tilmelding: Senest mandag den 5. oktober kl. 12.00; brug formular nedenfor

Pris: 300 kr. ex moms. Gratis for medlemmer af Erhvervsforum, Hedehusene Erhvervsforening og Erhvervssammenslutningen

Se deltagerliste nederst på denne side

Vi får besøg af en sand ekspert inden for digitalisering, når Harald Tokerød kigger forbi til dette morgenmøde, som vi holder sammen med Erhvervssammenslutningen fra Albertslund, Glostrup, Vallensbæk og Brøndby.

Harald Tokerøds budskab er, at det altid er de kundevendte platforme - hjemmeside, sociale medier, nyhedsbreve osv. - vi har fokus på i vores virksomheder, men det er mindst lige så vigtigt at have styr på sin interne digitalisering. 

Harald Tokerød siger: - Faktisk er det mere værdifuldt at se på sin digitale baghave. Det er nemlig dér, at den dårlige kundeoplevelse har rod. Har man ikke styr på sin vidensdeling, ved ingen, hvad andre har kommunikeret om med kunden, og så ender det med en dårlig oplevelse for kunden. Derfor er baghaven grundlaget for at kunne gøre det godt omme i forhaven, hvor vi møder kunden.

- Kort og godt skal du have styr på dine data, processer og egne systemer. Corona-krisen har vist os, at vi skal kunne arbejde og samarbejde på nye måder. Heldigvis findes der mange lækre teknologier til digitale platforme, blandt andet Windows Teams, som gør opgaven nemmere, påpeger Harald Tokerød.

- Men det handler om meget mere end teknologi. Særligt organisation og kultur fylder en væsentlig del i den digitale transformation. Derfor skal vi gøre transformationen tryg, forståelig og dermed håndgribelig og anvendelig - mennesker før teknologi. Kulturen er en vital forudsætning for at lykkes med den digitale omstilling.

Digital transformation og digitalisering kan virke temmelig abstrakt. Harald Tokerød har fokus på at sætte abstrakte begreber ind i dagligdagssituationer og tale om digital modenhed og digital transformation, så alle kan være med.

Se mere om Harald Tokerød.

Tokerød

Deltagere
Anette Pedersen, TimeVision
Ulrik Larsen, Ulrik Larsen Public Relations
Gitte Birkedal, PlusRen
Luise Simonsen Raine, Zentura
Henriette Deleuran, TimeOffice