Hvis du har problemer med at læse denne mail, kan du læse mailen i din browser
Logo
21.10.2021

Hvem har fortjent Erhvervsprisen 2021

I år uddeler vi for tredje gang Erhvervspris Høje-Taastrup. Har du et forslag til en lokal virksomhed, der har gjort sig fortjent til hæderen, så send din begrundelse til ul@hteforum.dk senest den 30. august. Derefter vil dommerkomiteen (formændene for de tre foreninger bag erhvervsprisen) finde årets modtager.

I 2019 gik prisen til FriskSnit.dk v/ Henrik Djurhuus og sidste år til Sydkystens Brolægning & Kloak v/ Tom Ewers.

Prisen uddeles 16. september på Business Basar Netværksdag, som du kan tilmelde dig her.

Annonce


Nyt medlem: Klinik Larbach byder på det kolde gys

Lone Larsen (t.v.) og Annette Bache har åbnet Klinik Larbach, hvor de tilbyder behandling ved hjælp af kulde. Klik på billedet af Lone og Annette med deres kuldesauna og læs mere.

kuldesauna


Nyt medlem: Leif Koch A/S finder lækager

Vi glæder os over, at Leif Koch A/S, Taastrup, har valgt at vende tilbage som medlem af Erhvervsforum efter en pause. Virksomheden har specialiseret sig i at spore utætte vandledninger og bidrager dermed til at minimere et stort ressourcespild. Klik på billedet og læs mere om Leif Koch A/S, der også arbejder på fjerne dele af kloden. 

Leif Koch


Få støtte til at undgå nedslidning i firmaet

En ny støttepulje skal medvirke til at undgå nedslidning af medarbejdere i mindre virksomheder (op til 50 mand). WSP i Høje Taastrup er udpeget som en af de rådgivere, der kan vejlede om det og hjælpe med at få støtten (op til 80%) på plads. Det vil WSP gerne fortælle om på et morgenmøde torsdag den 30. september.

Læs mere og tilmeld dig her


Har du brug for for hjælp til at blive mere digital

Fredag den 3. september holder vores medlem RUC digitaliseringscamp. Det er her, at du kan hente hjælp til digitaliseringsprojekter ved at få en praktikant eller et projektsamarbejde med universitetet. Det er gratis at deltage i campen. Frist for tilmelding er 25. august.

Se mere og tilmeld dig her.


Mentorer hjælper unge i gang med uddannelse

LifeSkills LINIE 10 - projektet hvor 30 elever fra 10. klassecentret i Høje-Taastrup får et venligt puf, så de får mod på at tage en erhvervsuddannelse - har været en stor succes sidste skoleår. Eleverne har blandt andet haft tilknyttet mentorer fra det lokale erhvervsliv. Ordningen fortsætter i det skoleår, der begynder nu.

Læs omtale af projektet.


Klik på annoncerne og se mere...

IogD

Nøhr

Høje-Taastrup Erhvervsforum

Sekretær Ulrik Larsen
Voxeværket
Taastrupgårdsvej 20-22
2630 Taastrup
Telefon 23 48 16 44
ul@hteforum.dk

Du modtager denne mail da du er tilmeldt vores nyhedsbrev og det er vi glade for.
Du kan afmelde nyhedsbrevet hvis du ikke længere ønsker at modtage flere mails fra os.