Hvis du har problemer med at læse denne mail, kan du læse mailen i din browser
Logo
18.01.2021

Peter Schjødt

Sådan forbedrer du din digitale bundlinje

Har din virksomhed en digital strategi? Er der sammenhæng i, hvordan I ser ud på hjemmeside, sociale medier, Google Ads osv.? Lykkes I med at få dem, der besøger jeres hjemmeside, til at handle med jer?

Nej? Kom og hør Peter Schjødt fortælle, hvordan I får tingene til at spille sammen, så I kan tage jeres potentielle kunder med på en digital købsrejse, der ender med at skabe forretning. Peter har hjulpet bl.a. LEGO, Nikon, Bauhaus og Anders Matthesen. Det kommer han og fortæller mere om på vores generalforsamling i marts.

Klik på billedet af Peter Schjødt og læs mere.


Podcast:  Muligheder og umuligheder i en krisetid

Corona har både været en mavepuster og en øjenåbner, siger Lene Stevnsborg fra Simplify i vores nyeste podcast. En situation som den, vi oplever nu, er en god lejlighed til at se på sin forretning, mener Lene. Hvor bruger du din tid; hvor tjener du penge - og hvor gør du ikke? 

Hør podcasten (den varer ca. 38 minutter) "Muligheder og umuligheder i en krisetid" på dette link.


Erhvervsnyt 

  • Cykelbonus - hvem i Høje-Taastrup kommer først? En virksomhed i Tarm har indført en bonusordning for at motivere medarbejderne til at cykle på arbejde. Er lokale virksomheder friske på ideen, spørger Cyklistforbundet Vestegnen. Klik og se mere
  • Antallet af konkurser steg lidt i november, viser en opgørelse fra Danmarks Statistik. Klik og se mere
  • City2 gør alt for at sikre kunderne en hyggelig og tryg julehandel, bl.a. med håndsprit, gratis mundbind og optælling af antal gæster. Klik og se mere

Fik du set at... Strube VVS er månedens profil

Corona + feriepenge = travle håndværkere. Sådan er det hos Strube VVS, der har brug for flere hænder for at kunne følge efterspørgslen.

Få hele historien her


Vidste du at... vi har egen podcast-side

Høje-Taastrup Erhvervsforum producerer podcast med relevante emner for erhvervsfolk. De ligger på vores egen podcast-side, men du kan også høre dem på Spotify, Google Podcast og podcast-appen på iPhone og iPad - bare søg efter Høje-Taastrup Erhvervsforum.


Klik på annoncen

Dansk Miljøkontrol

Høje-Taastrup Erhvervsforum

Sekretær Ulrik Larsen
Voxeværket
Taastrupgårdsvej 20-22
2630 Taastrup
Telefon 23 48 16 44
ul@hteforum.dk

Du modtager denne mail da du er tilmeldt vores nyhedsbrev og det er vi glade for.
Du kan afmelde nyhedsbrevet hvis du ikke længere ønsker at modtage flere mails fra os.