Hvis du har problemer med at læse denne mail, kan du læse mailen i din browser
Logo
21.10.2021

Erhvervspris

PlusRen og Andreas Bolvig Legarth hædret 

De menneskelige aspekter i virksomheden vejede tungt, da komiteen bag Erhvervspris Høje-Taastrup besluttede, at 2021-prisen skulle tilfalde rengøringsfirmaet PlusRen. Kim Rasmussen, formand for Erhvervsforum, overrakte indehaver Andreas Bolvig Legarth statuette og diplom torsdag på Business Basar Netværksdag.

Klik på billedet af Kim og Andreas og læs mere. 


Vil du være lige så vild som Ikea

Erhvervslivet har en stor rolle i at gøre Høje-Taastrup til landets vildeste kommune. Mange virksomheder har store udenomsarealer, som  ikke nødvendigvis behøver at blive nurset, men bare kan passe sig selv - til gavn for miljøet og biodiversiteten. Ikea i Taastrup lader omgivelserne blive vilde. Det kan du se - og høre mere om - når Høje-Taastrup Kommune mandag eftermiddag inviterer andre virksomheder til inspirationsmøde hos Ikea.

Tilmeld dig her


Nyt medlem: Morten Andersen, Databest

Morten Databest

Er du ejerleder, og har du lyst at blive udfordret på strategi osv., så tag fat i vores nye medlem, Morten Stølegaard Andersen, Databest. Som rådgiver er han ikke bleg for at stille de skæve og måske provokerende spørgsmål.

Klik på billedet af Morten og få mere at vide. 


Møde: Få op til 80% i støtte til at undgå nedslidning

Der er faktisk mange støttekroner - og gratis morgenmad - i vente, når du tilmelder dig vores næste arrangement: Få hjælp til at undgå nedslidte medarbejdere. Det foregår torsdag den 30. september hos WSP (tidl. Orbicon). Vil du med i ordningen, sørger WSP for det hele: screening, ansøgning om støtte (op til 80%), gennemførelse af projektet og efterfølgende dokumentation. 

- Det er faktisk et supergodt tilbud, siger Allan Kofoed, som har morgenmad og flere kloge WSP-hoveder klar den 30. Men du skal tilmelde dig senest den 20., altså på mandag. 

Læs mere og tilmeld dig.  


Enmandshær i online marketing

Vores medlem Kira Dalhus har etableret sig med nyt firmanavn og som ApS. Læs mere om Kira og Golden Pine, der tilbyder ydelser inden for online marketing, SEO, tekstforfatning m.m.  


Klik på annoncerne og se mere...

IogD

Nøhr

Høje-Taastrup Erhvervsforum

Sekretær Ulrik Larsen
Voxeværket
Taastrupgårdsvej 20-22
2630 Taastrup
Telefon 23 48 16 44
ul@hteforum.dk

Du modtager denne mail da du er tilmeldt vores nyhedsbrev og det er vi glade for.
Du kan afmelde nyhedsbrevet hvis du ikke længere ønsker at modtage flere mails fra os.