Hvis du har problemer med at læse denne mail, kan du læse mailen i din browser
Logo
18.08.2019

Sådan sælger du - og sådan får du de dårlige betalere til at betale
Årets første netværksmøde handler om det gode salg. Og om hvordan du får dine penge hjem, hvis du har solgt til en dårlig betaler. Vi har allieret os med to eksperter. Nemlig Henrik Oxe, som i virksomheden Oxe & Co. enten forestår salgsarbejdet for sine kunder eller trimmer og coacher kundens eget salgsteam.Og Carina Svendsen, som i 2014 stiftede rådgivningsvirksomheden Kend dine penge ApS. Her hjælper hun firmaer med at få de dårlige betalere til at betale.
Mødet holdes tirsdag den 24. januar kl. 16-18 hos Nordea på Taastrup Hovedgade 101. Vi slutter af med sandwich og en forfriskning og tid til at netværke. Du er velkommen til at tage en gæst med. Husk blot at tilmelde dig senest mandag den 23. januar kl. 12. 

Oxe og Carina

Besøg på Produktionsskolen i Taastrup
Tirsdag den 17. januar kl. 8.00-9.30 er vi inviteret med Hedehusene Erhvervsforening på besøg på Produktionsskolen i Taastrup. Skolen har 120 elever fra lokalområdet. Den tager imod elever med behov for at afklare deres videre udddannelses- og arbejdsforløb. Afdelingsleder Sus Berlick byder på morgenkaffe, viser rundt og fortæller om stedet med særlig fokus på, hvordan skolen og erhvervslivet kan arbejde sammen. Tilmelding sker til Hedehusene Erhvervsforening via mec@mec-ht.dk senest den 13. januar.

Industrilokaler snart en mangelvare på Vestegnen
Københavns omegn har i 2016 haft et stort dyk i antallet af tomme industrilokaler. Tomgangen er den laveste i otte år, lyder det i en pressemeddelelse fra portalen ejendomstorvet.dk
På landsplan rummer portalen knap 1.800 lokaler til lager/produktion. I Københavns omegn er udbudt 170 lager- og industrilokaler – flest i Albertslund med 36. Derefter følger Ballerup, Brøndby, Høje-Taastrup og Rødovre, alle med 21 eller 22.

Datter overtager Taastrup Park Hotel
Vores medlem Taastrup Park Hotel har fået ny ejer. Siden åbningen i 1990 har det været ejet af Jørgen Vestergaard, som også byggede hotellet. Nu er det overtaget af hans datter, Heidi Vestergaard. Taastrup Park Hotel er medlem af Small Danish Hotels, hvor Heidi Vestergaard deltager i udvalget for medlemsservice. Heidi ser frem til at drive Taastrup Park Hotel videre i samarbejde med sit dygtige personale, skriver brancheforeningen Horesta.

PlusRen og A.L. Totalservice lagt sammen
Efter længere tids forarbejde har Michael Pluszek, adm. direktør for PlusRen, og Andreas Legarth, stifter og adm. direktør for A.L. Totalservice (medlem af Erhvervsrådet), besluttet at lægge deres firmaer sammen under navnet PlusRen.
Michael Pluszek og Andreas Legarth har kendt hinanden i to år, skriver Iværksætteren. Beslutningen om at slå de to firmaer sammen sker på baggrund af fælles værdier om dedikation og kvalitet samt ambitionen om at gøre PlusRen til en landsdækkende service.

Månedens virksomhed: Dansk Retursystem i Baldersbrønde
Det er store tal, de jonglerer med hos Dansk Retursystem A/S på Baldersbuen i Baldersbrønde. Hver dag håndterer de mere end 1,8 millioner dåser, plast- og glasflasker. Nu her efter jul og nytår er det endda endnu flere. På årsbasis passerer ca. 1,1 milliard stykker engangsemballage gennem anlæggene i Baldersbrønde og Hedensted. Dansk Retursystem er Månedens virksomhed på vores web.

DRS

Mød ny erhvervsminister til nytårskur i Taastrup
Husk det er mandag kl. 16, at borgmester Michael Ziegler inviterer det lokale erhvervsliv til nytårskur i Taastrup Teater. Her kan du sammen med de 240 tilmeldte opleve den nye erhvervsminister, Brian Mikkelsen, stille skarpt på dansk vækst, udvikling og konkurrenceevne. Taastrup-virksomheden Zibra præsenterer den barske digitale virkelighed. Og Michael Ziegler lægger visionerne for det nye år frem.

Beskæftigelsen er steget mest i Høje-Taastrup
Borgmesteren vil kunne fortælle, at Høje-Taastrup er den kommune, hvor beskæftigelsen er steget mest siden kommunalreformen for ti år siden. Det viser en rapport fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd. Der er kommet flere beskæftigede, fordi eksisterende virksomheder har udvidet, eller nye virksomheder er flyttet til. En af de seneste store arbejdspladser, der er flyttet til kommunen, er Copenhagen Markets, der har bragt ca. 1.200 medarbejdere med sig. 

Nyt medlem: Tina's Pølser
Pitten i Høje-Taastrup TransportCenter er fjerde og nyeste forretning i Tina Pihls kæde; Tina's Pølser. Det er 27 år siden, at hun åbnede den første, Pølsen på Taastrup Hovedgade 91. Siden er Quicken på Torslundevej og Mødestedet på OK-tanken i Vallensbæk kommet til. Tina Pihl, som er formand for Taastrup Bymidte, har netop meldt sig ind i Erhvervsrådet.

Links

Tilmeld dig netværksmødet 24. januar

Industrilokaler snart en mangelvare

A.L. Totalservice indgår i fusion

Månedens virksomhed: Dansk Retursystem

Beskæftigelsen stiger mest i Høje-Taastrup

Nyt medlem: Tina's Pølser

Tidligere udgaver af nyhedsbrevet

Høje-Taastrup Erhvervsforum

Sekretær Ulrik Larsen
Voxeværket
Taastrupgårdsvej 20-22
2630 Taastrup
Telefon 23 48 16 44
ul@hteforum.dk

Du modtager denne mail da du er tilmeldt vores nyhedsbrev og det er vi glade for.
Du kan afmelde nyhedsbrevet hvis du ikke længere ønsker at modtage flere mails fra os.