Hvis du har problemer med at læse denne mail, kan du læse mailen i din browser
Logo
26.06.2022

Business Breakfast med Borgmesteren

Du kan både netværke og høre om de høj aktuelle erhvervsaktiviteter på det traditionsrige møde med borgmester Michael Ziegler torsdag den 19. maj kl. 08.00 - 10.00 hos Carlsberg Supply Danmark over let morgenmad. Du kender nok smagen af øl fra Carlsberg, men hvor hentes denne øl fra? Ronny Fuglsang Jespersen, Head of Distribution inviterer dig ind i den hellige lagerhal, hvor du både får fortællingen om aktiviteterne i denne del af den store organisation og med alle dine sanser kan opleve den store lagerhal. PRAKTISK: Sikkerhedssko er et krav.

Klik på billedet og tilmeld dig.

Carlsberg
Foto: Carlsberg


KAMPAGNE: Lån én el-cykel til din medarbejder i maj?

Så tager du første skridt i retning mod visionerne, planerne for eller det videre arbejde med at gøre din virksomhed cykelvenlig for dine medarbejdere. Det kræver blot, at du deltager i den 3-minutters miniundersøgelse (klik på billedet). Herefter kontakter du Jens-Emil Syrach Nielsen, Energiteknolog fra Høje-Taastrup Kommune, som venligst har stillet el-cyklen til rådighed i maj som del af kampagnen; Cykelvenlig virksomhed i Høje-Taastrup. Skriv til jens-emilni@htk.dk.

Klik på billedet og deltag i miniundersøgelsen.

Cykelkampagne
Foto: Moving People


Business Basar 2022 - Save-the-date

Høje-Taastrup Erhvervsforum har i samarbejde med Hedehusene Erhvervsforening og Sengeløse Erhvervsforening sat datoen for den traditionsrige Business Basar. Vi mødes torsdag den 15. september kl. 13.30- 17.30 på Zleep Hotel Høje-Tasstrup.

Vi sætter spot på temaet; Mangel på arbejdskraft, som vi hører er et tema, der er en god investering at gå i dialog om, fordi det lokale erhvervsliv i Høje-Taastrup Kommune har dette som en fælles udfordring.

Der er lagt op til et brag af en debat, en humorisktisk salute og networking ved de mange stande - og apropos stande, så har du i år mulighed for at købe en stand for 1.500 kr. ekskl. moms. 

Reservér datoen i din kalender, vi glæder os til at samle alle medlemmerne til en god dag med plads til værdiskabende samtaler på tværs af brancher. Arbejdsgruppen er på trapperne med meget mere relevant information, så også her kan du glæde dig og allerede nu overveje, hvilke nøglemedarbejdere, du kunne få lyst til at invitere med.

Business Basar 2022


Nyt medlem: Kejserindens Gryder

Stort varmt velkommen til Kejserindens Gryder A/S, som er en kendt familieejet catering virksomhed i de lokale erhvervskredse og i de private hjem. Virksomheden har ca. 30 ansatte og drives af Lone og Steen Larsen, som selv dagligt med glæde smøre ærmerne op i køkkenet, mens datteren Bettina tager sig af alle de administrative opgaver på kontoret. Siden virksomheden blev startet i 1998, er den vokset sig større med årene og har i dag 30 ansatte.

Maden skal være en smags- og helhedsoplevelse og tilberedes altid med fokus på kunden, medarbejderen og maden. Med rødderne i den danske mad-muldsjord får man som kunde god mad fra det klassiske danske køkken, spicet op med tidens trends og moderne kogekunst. 

- God mad kommer fra hjertet og skal skabe glæde både til hverdag & fest.

Klik på billedet og lær Kejserindens Gryder bedre at kende.

Kejserindens Gryder
Foto: Lone Andersen, stifter og direktør - Kejserindens madkunst


BONUS: Vidste du ....

1) Teknologisk Institut indvier et 370 m3 laboratorie i Taastrup
Det bliver et af verdens mest avancerede indeklima-labs, som baner vejen til intelligente løsninger til bedre indeklima i byggerier, når det åbner i maj.

Klik på linket og læs mere - Teknologisk Institut

2) Antallet af anmeldte arbejdsulykker er steget igen i 2021
I følge Arbejdstilsynet (AT) skyldes synderen for den kedelige udvikling primært Corona. I 2021 er der anmeldt 9.778 arbejdsulykker i kategorien ”infektion og forgiftning”, som er den kategori, hvor covid-19 typisk bliver anmeldt. En af brancherne med flest arbejdsulykker er "vand, kloak og affald", hvor affaldssektoren er mest belastet.

Klik på linket og læs mere - Årsopgørelse 2021 fra AT

Klik på linket og få fif til forebyggelse af arbejdsulykker genereltForebyg arbejdsulykker


Dansk MiljøkontrolLost in Space

Høje-Taastrup Erhvervsforum

Sekretariat v/Dorte Ibsen
Baldersbuen 55
2640 Hedehusene
Telefon 23 48 16 44
info@hteforum.dk

Du modtager denne mail da du er tilmeldt vores nyhedsbrev og det er vi glade for.
Du kan afmelde nyhedsbrevet hvis du ikke længere ønsker at modtage flere mails fra os.