Hvis du har problemer med at læse denne mail, kan du læse mailen i din browser
Logo
16.08.2022

   ERHVERVSPRIS HØJE-TAASTRUP 2022

Erhvervspris

Klik på billedet eller på Business Basar 2022 og få meget mere information.


Spejderlejr 2022 reception - KORREKTION

Vi inviterede alle medlemmer af Høje-Taastrup Erhvervsforum til reception den 28. juli i forbindelse med Spejdernes Lejr i Hedeland. Det var desværre en fejl, som vi beklager dybt - invitationen var personlig til sekretariatet. Har du tilmeldt dig, kan du se bort fra din tilmelding, som vi hermed giver dig en bekræftelse på. 

Spejdernes Lejr afvikles i perioden 23. – 31. juli 2022, og du er meget velkommen til at besøge lejren i hele lejrperioden, gerne på cykel, så slipper du udenom trafik-restriktioner og en længere gå-tur til/fra parkeringsarealet.

Klik på billedet og læs mere om Spejdernes Lejr 2022.

Spejdernes Lejr 2022


Den gamle rådhusgrund får nyt liv

Høje-Taastrup Byråd har netop besluttet at fremme fokus på fællesskab på tværs af generationer med byggeri, der appellerer til alle livets faser og med inspiration fra den gamle landsbys krumme gader og byggeri. Samarbejdet er indgået med Ikano Bolig, der vil opføre omkring 300 boliger, heriblandt en række generationshuse. Et boligbyggeri, der på sigt kan skabe mere liv, arbejde og arbejdspladser i det lokale erhvervsliv.

Klik på billedet og læs hele nyheden

Ny bydel på den gamle rådhusgrund


Nyt medlem: Gjeddesdal Gods

Stort varmt velkommen til godsejerparret Søren og Helena Nymann fra Gjeddesdal Gods et kulturelt og historisk mindesmærke, der trækker tråde til en svunden tid, men som i dag indgår i en moderne udlejningsvirksomhed midt i Greve Kommune.

Gjeddesdal Gods står på to forretningsmæssige ben. Udover landbrug driver Søren og Helena Nymann i fællesskab godsets moderne udlejningsvirksomhed, som huser erhvervsudlejninger inden for handel, lager, produktion, design, distribution og transport samt afgrødehåndtering. Tag godt imod Søren og Helena Nymann som nyt medlem af Høje-Taastrup Erhvervsforum.

Klik på billedet og læs meget mere om godset

Gjeddesdal Gods

Gjeddesdal Gods set fra luften


Sommerferie

Sekretariatet holder sommerferie i ugerne 29, 30 og 33 og ønsker alle medlemmer, samarbejdspartnere og ivrige læsere af foreningens nyhedsbrev en rigtig dejlig og solrig sommer.

Sommerhilsner fra Dorte Ibsen  -  2348 1644  -  di@hteforum.dk


Klik på annoncerne og læs mere

TimegruppenNøhr El-Service

Høje-Taastrup Erhvervsforum

Sekretariat v/Dorte Ibsen
Baldersbuen 55
2640 Hedehusene
Telefon 23 48 16 44
info@hteforum.dk

Du modtager denne mail da du er tilmeldt vores nyhedsbrev og det er vi glade for.
Du kan afmelde nyhedsbrevet hvis du ikke længere ønsker at modtage flere mails fra os.