Hvis du har problemer med at læse denne mail, kan du læse mailen i din browser
Logo
21.10.2021

SL 2022

Spejderlejr i Hedeland vil skabe kæmpe omsætning - skal du have en bid?

Onsdag den 8. september kl. 16.00 har vi inviteret fire fra ledergruppen bag Spejdernes Lejr 2022 til dialogmøde om, hvordan det lokale erhvervsliv kan indgå i opbygning og drift af denne kæmpelejr i Hedeland med 40.000 spejdere og endnu flere gæster.
Der tales om en samlet omsætning på 80-100 mio. kr. til infrastruktur og anden opbygning plus forbrug i den uge, lejren varer.

Klik på billedet for at læse mere og tilmelde dig mødet.


Sidste frist: Hvem skal have Erhvervsprisen 2021

I år uddeler vi for tredje gang Erhvervspris Høje-Taastrup. Har du et forslag til en lokal virksomhed, der har gjort sig fortjent til hæderen, så send din begrundelse til ul@hteforum.dk senest i dag, den 30. august. Derefter vil dommerkomiteen (formændene for de tre foreninger bag erhvervsprisen) finde årets modtager.
Prisen uddeles 16. september på Business Basar Netværksdag, som du kan tilmelde dig her.

Annonce


Nyt medlem: PV-Udlejning har grejet til byg/anlæg

PV-Udlejning A/S, med afdeling i Hedehusene, har meldt sig ind i Erhvervsforum. Vi siger velkommen til salgschef Pernille Søndergaard og hendes kolleger. Klik på billedet af Pernille og læs mere om virksomheden. 

PV-Udlejning


Få støtte til at undgå nedslidning i firmaet

En ny støttepulje skal modvirke, at medarbejdere i mindre virksomheder (op til 50 mand) nedslides. WSP i Høje Taastrup er udpeget som en af de rådgivere, der kan vejlede om det og hjælpe med at få støtten (op til 80%) på plads. Det vil WSP gerne fortælle om på et morgenmøde torsdag den 30. september.

Læs mere og tilmeld dig her


Nyt medlem: JRV A/S fra Greve

JRV A/S og adm. direktør Daniel Rasmussen har valgt at blive medlem af Erhvervsforum. Det er vi naturligvis glade for og byder velkommen til Daniel og JRV, der er opstået som ventilationsvirksomhed, men siden har spredt sig over rigtig mange felter. Klik på billedet af Daniel og læs mere. 

JRV


Riwal får østdansk domicil i Taastrup

Riwal Danmark A/S, landets største liftvirksomhed, etablerer østdansk hovedkontor i Taastrup i den ejendom på Taastrupgårdsvej, hvor Volvo før havde truckcenter. Adm. direktør og medejer Claus Kromann fortæller, at virksomheden længe har søgt større lokaler efter at være vokset ud af de hidtidige rammer i Glostrup.

Læs mere her


Klik på annoncerne og se mere...

DMK

Time

Høje-Taastrup Erhvervsforum

Sekretær Ulrik Larsen
Voxeværket
Taastrupgårdsvej 20-22
2630 Taastrup
Telefon 23 48 16 44
ul@hteforum.dk

Du modtager denne mail da du er tilmeldt vores nyhedsbrev og det er vi glade for.
Du kan afmelde nyhedsbrevet hvis du ikke længere ønsker at modtage flere mails fra os.