Hvis du har problemer med at læse denne mail, kan du læse mailen i din browser
Logo
26.06.2022

Unikt kontorbyggeri på vej til Høje Taastrup C

Nu kommer der også gang i erhvervsbyggeriet i Høje Taastrup C. Dette unikke flerbruger-kontorhus hedder The Central og bygges på hjørnet af Halland Boulevard og Bornholms Allé – tæt på stationen og motorvejen. Bygningen rummer både store virksomheder og SMV'ere, der ønsker mere fællesskab på tværs af brancher, fagligheder, aldersgrupper og arbejdspladser. De første lejere flytter ind i foråret 2024.

”Høje Taastrup C bliver ikke bare et fantastisk sted at bo. Det bliver også et fantastisk sted at arbejde. Vi ved, at Corona-krisen har accelereret virksomheders behov for at tænke nyt, også når det gælder indretningen af kontormiljøer. Virksomhederne skal forvente at skabe kvalitets-arbejdspladser med fokus på både gode fysiske rammer, miljø og klima, hvis de vil have tilfredse og produktive medarbejdere tilbage fra hjemmekontoret. ”The Central” er måske det første kontorbyggeri i Danmark, der direkte er designet til at imødekomme disse nye post-Corona behov,” siger Lars Bloch, administrerende direktør i Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C.

Klik på billedet og læs hele nyheden.

The Central


Kom til generalforsamling i Nærheden tæt på fremtidens kompetencer

Høje-Taastrup Erhvervsforum inviterer til generalforsamling (kun for medlemmer) og rundvisning i det topmoderne Læringshuset, som danner og uddanner vores børn og unge i fremtidens kompetencer til det foranderlige arbejdsmarked og samfund.

Vi mødes torsdag den 24. marts kl. 16.00 til en rundvisning v/skoleleder Casper Madsen med efterfølgende generalforsamling og netværkslounge.

Klik på billedet for at komme med.

Læringshuset


Udbud! Kommunale opgaver er på vej til dig

Sæt kryds i kalenderen den 21. marts kl. 15.30 - 17.00, hvor du er inviteret til udbudsmøde på Rådhuset. Her kan du få det fulde overblik over de kommunale opgaver, der skal løses i Høje-Taastrup Kommune.

Er du ny i feltet, eller har du blot brug for lidt sparring, så benyt dig af vores top relevante medlemstilbud UDBUDSMENTORERNE.

Klik på billedet og se hvem der står klar til at hjælpe dig.

Udbudsmentorerne i Høje-Taastrup Erhvervsforum


Aftale om cykelvenlig arbejdsplads i hus - konkurrence på vej

Hop op på cyklen og vær godt forberedt, når vi skyder konkurrencen i gang om den mest cykelvenlige virksomhed i Høje-Taastrup Kommune den 17. marts 2022.

Erhvervsform er gået i samarbejde med Cyklistforbundet, Vestegnen og Høje-Taastrup Kommune om dette bæredygtige tiltag til gavn for virksomhederne og deres ansatte.

Ifølge en analyse foretaget af Cykelvæksthuset i 2020, ville 25,6 pct. værdsætte, at deres arbejdsgiver gjorde noget aktivt for at motivere medarbejderne til at cykle mere.

Du sidder måske nu og tænker på, hvordan din virksomhed kan komme godt fra start i forberedelsen.

Klik på billedet og hent inspiration fra Cykelvæksthuset til indretning og design af virksomhedens cykelvenlige arbejdsplads.

Rigtig god fornøjelse!


Vidste du, at... du kan få en annonce med i nyhedsbrevet

For bare 1.000 kr. ex moms kan du få en annonce på forsiden af vores hjemmeside i resten af 2022 og med i vores nyhedsbrev (i en turnus med de øvrige annoncører). Interesseret? Så ring og hør mere hos Dorte Ibsen på 23 48 16 44 eller skriv til info@hteforum.dk.


Klik på annoncerne og læs mere.

Høje-Taastrup Erhvervsforum

Sekretariat v/Dorte Ibsen
Baldersbuen 55
2640 Hedehusene
Telefon 23 48 16 44
info@hteforum.dk

Du modtager denne mail da du er tilmeldt vores nyhedsbrev og det er vi glade for.
Du kan afmelde nyhedsbrevet hvis du ikke længere ønsker at modtage flere mails fra os.