Udgivet d. 20. september 2019

Torsdag den 26. september holder vi for tredje gang Business Basar, et netværksarrangement for aktører inden for erhvervsliv og arbejdsmarked. Arrangørerne er Høje-Taastrup Erhvervsforum, Hedehusene Erhvervsforening og Høje-Taastrup Kommunes erhvervsservice. Det foregår på Quality Hotel Høje Taastrup.

Salget af standpladser er gået over al forventning. Til den første basar i 2017 blev der solgt 25 pladser, i 2018 nåede det op omkring 30. I år havde arrangørerne sat et ambitiøst mål om 40 pladser, men der måtte simpelt hen lukkes for yderligere salg, da plads nummer 42 blev bestilt.

Vi kan byde velkommen til en særdeles bred vifte af aktører inden for erhverv, organisationer, uddannelse og socialøkonomi. Nogle er med for tredje gang, andre har ikke været her før. Eksempelvis har vi Copenhagen Air Experience med for første gang. Autoforretningen Terminalen stiller op med to biler udenfor.  Restaurant Mangal fra Kødbyen vil også være med, så der er i bogstavelig forstand noget for en hver smag. 

Inspiration fra scenen
Dagens primære formål er at netværke, gøre forretninger og blive inspireret. Til det sidste punkt er der indforskrevet to oplægsholdere, som går på scenen, når erhvervsservicechef Anne-Mette Felby Madsen har holdt åbningstale.

Først kommer Jens Broholt fra Leaderspeak og fortæller, hvordan man som leder bærer sig ad med at motivere og fastholde den unge Generation Y, der måske agerer lidt utålmodigt på jobmarkedet og gerne vil hurtigt videre. Dagens andet indlæg er med Michael Drejer fra den lokale virksomhed DISCnordic, som har et værktøj til at aflæse og påvirke andre personer, som man kommunikerer med.

Ny erhvervspris
Business Basar bliver også stedet, hvor den nye Erhvervspris Høje-Taastrup uddeles. Prisen er indstiftet af Høje-Taastrup Erhvervsforum, Taastrup Erhvervsforening og Jyske Bank, Taastrup.

Blandt et stærkt felt af ansøgere har dommerkomiteen valgt en lokal virksomhed, som på mange måder gør en forskel. Hvem det er, afslører Erhvervsforums formand, Kim Rasmussen, klokken 16 på torsdag.

Gæster er velkomne
Vi har udsolgt af stande, men vi ser rigtig gerne, at der også kommer mange gæster fra det lokale erhvervsliv og fra vores nabokommuner. Selv om vi har mange ting på programmet, bliver der også god tid til at netværke.

Programmet kan ses på hjemmesiden businessbasar.dk, hvor du også tilmelder dig som gæst.

 

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.