TVC Advokatfirma Roskilde retter fokus mod Høje-Taastrup

Nyt medlem: TVC Advokatfirma Roskilde.

TVC Advokatfirma blev etableret i 1988 og har lige siden oplevet stor vækst. I dag har TVC Advokatfirma afdelinger i både Aarhus, København og Roskilde.

- Fra kontoret i Roskilde, der i dag har vokset sig til at være et af byens største advokatkontorer, kan vi løse alle de opgaver, som små og mellemstore virksomheder har brug for. Er der tale om sager med behov for særlige kompetencer, kan vi trække på vores kolleger fra København eller Aarhus, hvor vi bl.a. har en af landets førende afdelinger inden for skatteretten.

- Vi er ca. 75 medarbejdere, heraf ca. 30 advokater. I Roskilde er vi 20 medarbejdere fordelt på en erhvervsafdeling og privatafdeling, fortæller Peter Helby Petersen (foto), advokat i erhvervsafdelingen.

Høje-Taastrup i en spændende udvikling
TVC Advokatfirma Roskilde har meldt sig ind i Erhvervsforum, fordi firmaet allerede har en del klienter i både Taastrup og Hedehusene.

- Høje-Taastrup Kommune har en masse spændende virksomheder, som vi gerne vil møde og netværke med. Derfor er det også naturligt for os at melde os ind i Erhvervsforum.

- Erhvervsmæssigt sker der rigtig meget i hele Høje-Taastrup, og særligt inden for logistik og distribution er kommunen inde i en meget spændende udvikling, og det vil vi gerne være en del af, siger Peter Helby Petersen.

Specialist i ansættelsesret
Peter Helby Petersen har boet i Taastrup det meste af livet og har et godt lokalkendskab. Derfor vil det naturligt være ham, der især kommer til at tegne firmaet i Taastrup. Peter Helby Petersen er specialiseret i at rådgive arbejdsgivere indenfor det HR-retlige område.  

- Jeg synes, at ansættelsesretten er spændende, fordi der hele tiden sker noget nyt. I øjeblikket arbejder jeg meget med persondata i personaleadministrationen, men om et års tid skal virksomhederne forholde sig til en ny ferielov, og så skifter fokus, siger Peter Helby Petersen.

TVC Advokatfirma Roskilde har også advokater med speciale i fast ejendom, erhvervslejeret, generationsskifter, selskabsret og kontrakter. Derudover holder TVC Advokatfirma gerne kurser ude i virksomhederne.

- Medlemmer af Erhvervsforum kan naturligvis altid ringe og få et gratis råd, bemærker Peter Helby Petersen.

TVC Advokatfirma Roskilde

Københavnsvej 69, 1., 4000 Roskilde

Tlf. 70 11 08 00

tvc@tvc.dk

www.tvc.dk 


07.02.2019 14:22