Udgivet d. 17. marts 2016

Hvordan øger din virksomhed sin omsætning gennem LinkedIn – og hvilke bygge- og renoveringsprojekter skal opføres på Vestegnen de kommende år? Det har du mulighed for at få mere at vide om torsdag d. 7. april, hvor Netværket SYD og Erhvervsrådet i Høje-Taastrup inviterer til et eksklusivt arrangement på rådhuset i Høje-Taastrup.

Ny bydel på vej
Der er fuld gang i bygge- og renoveringsopgaver på Vestegnen, og mange nye byggeprojekter er på vej. Netværket Syd har derfor inviteret Nikolaj Jetsmark Andersen fra Høje-Taastrup kommune til at give et indblik i kommunens byggeaktiviteter, herunder et nyt projekt, et såkaldt springcenter, som er en bygning uden bagside med vinduer og faciliteter hele vejen rundt. Byggeprojektet er startskuddet til den nye bydel Nærheden og er planlagt påbegyndt til foråret.

Tjen penge via LinkedIn
Flere og flere virksomheder bruger med succes de sociale medier til at vedligeholde og udvide deres professionelle netværk online med det formål at øge virksomhedens synlighed og omsætning. Et populært medie er i denne sammenhæng LinkedIn. På netværksmødet giver vi gode råd og ideer til, hvordan du kan bruge LinkedIn til at opnå en bedre ”social selling”, og hvordan du øger din synlighed og kommer i dialog med flere potentielle nye kunder gennem dit professionelle netværk.

Dialog med oplægsholdere og deltagere
Traditionen tro er der på netværksmødet afsat tid til at komme i dialog med dagens oplægsholdere og udvide dit netværk ved at møde og tale med de øvrige deltagere.

Arrangementet rundes af med lidt godt til ganen og en lækker tapas.

Foreløbig program:

16.20 Ankomst og registrering

16.35 Velkomst v/ Netværket SYD og Erhvervsrådet i Høje-Taastrup

16.50 Nuværende og kommende byggeprojekter og anlægsopgaver v/ Høje-Taastrup kommune

17.10 Nuværende og kommende byggeprojekter og anlægsopgaver v/ bygherrer eller rådgiver

17.30 Netværk og speed dating med de første talere

18.00 Få unik viden om Social Selling v/ Linkedinsider

18.20 Nuværende og kommende opgaver på Vestegnen v/ rådgiver eller entreprenør.

18.40 Networking med de sidste talere efterfulgt af tapas, vin, øl og vand

19.30 Slut

Tilmelding på http://www.nsyd.dk/arrangementer/kom-i-dialog-med-bygherrer-og-raadgivere-paa-vestegnen/

 

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.