Kom med i Erhvervsforum

Som medlem af Erhvervsforum kommer du med i et netværk, hvor vi fremmer et kollegialt og kommercielt samarbejde mellem virksomheder i Høje-Taastrup Kommune. Vi ønsker at hjælpe hinanden til nysalg. Måske finder du din næste kunde i Erhvervsforum. Eller måske en samarbejdspartner, hvor I sammen kan byde ind på større opgaver.

Vi hjælper dig gerne i dialog i andre medlemmer. Er der en virksomhed, du er interesseret i at møde, så vil vores sekretariat gerne være til at åbne døren for dig. Vi forventer så, at du også selv tager imod, hvis andre gerne vil lære din virksomhed at kende.

Erhvervsforum arbejder for, at kommunens udbud er tilgængelige for medlemmerne. Høje-Taastrup Kommune rummer også flere store virksomheder med betydelige indkøb. Gennem besøg og events på disse virksomheder ønsker Erhvervsforum at medvirke til, at medlemmerne kan komme i betragtning til deres udbud.

Erhvervsforum er en selvstændig forening. Jo flere vi er, jo flere muligheder har vi for at hjælpe hinanden med at udvikle vores virksomheder. Vil du være med, skal du blot udfylde felterne i formularen til højre.

Hvad er kontingentet?

Vi betaler kontingent efter, hvor mange medarbejdere der er i virksomheden. Kontingentsatserne fastsættes hvert år på generalforsamlingen i marts.

De aktuelle kontingentsatser (ex. moms) pr. år ser sådan ud:

  • 1-10 ansatte: kr. 1.350 – enkelt- og mikrovirksomheder
  • 11-50 ansatte: kr. 2.550 – SMV lille virksomhed
  • Over 50 ansatte: kr. 5.500 – SMV mellemstor virksomhed
  • Foreninger: kr. 2.550

Du kan melde din virksomhed ud ifølge vedtægterne. Medlemskabets ophør kan ske med et ½ års forudgående varsel til 1. januar eller 1. juli.

Bliv medlem
Samtykke

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.