En organisation for erhvervslivet

Høje-Taastrup Erhvervsforum er en forening med medlemmer inden for alle brancher. Vi drives af midler fra medlemskontingenter, kommunale bidrag og egne indtægter.

Erhvervsforum er grundlagt i 1984. Vi arbejder for en dynamisk udvikling af erhvervslivet i tæt samarbejde med de lokale virksomheder, erhvervsforeninger, organisationer, Høje-Taastrup Kommune og en række andre relevante erhvervsaktører.

Ved siden af vores virksomhedsrelaterede opgaver har Erhvervsforum også et nært samarbejde med kommunen. For at fremme erhvervsudviklingen i Høje-Taastrup Kommune har Erhvervsforum i samarbejde med kommunen udarbejdet en vækstpolitik. Denne skal bl.a. bidrage til at styrke og sikre virksomheder inden for såvel nye som etablerede erhvervsområder. I forbindelse med udarbejdelsen af kommunens nye erhvervspolitik for 2023-2027 har Erhvervsforum haft en væsentlig rolle som sparringspartner.

Høje-Taastrup Erhvervsforum er etableret med bestyrelse og et sekretariat. Bestyrelsen består af 12 bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.