Udgivet d. 28. oktober 2016

De digitale teknologier og muligheder forandrer alt omkring os. Det kommer også til at forandre din virksomhed. På dette seminar, som Erhvervsrådet holder sammen med Høje-Taastrup Kommune og Væksthus Hovedstadsregionen hos InQvation/Zibra i Taastrup, bliver du opdateret på, hvad de digitale teknologier betyder i dag, og hvad det kommer til at betyde for din virksomhed i fremtiden.

Sådan har vi gjort os digitale
Vær med, når tre danske virksomheder, der har gennemgået en digital forandring og udnyttet de nye muligheder, deler ud af deres erfaringer.
Adm. direktør Peter Andersen fra ME-FA vil fortælle, hvordan de har udviklet virksomheden fra at lave metalbokse til nu at fremstille intelligente postkasser.
Med live fra New York vil den danske direktør David Madië fra Growth Wheel fortælle om, hvordan de er gået fra rådgivning på papir til at være en global digital rådgivningsvirksomhed.
Joachim Skovgaard, Strategic Market Entry Engineer, Wuxus, kommer med inspiration og gode råd til, hvordan virksomheden kan arbejde med data. Hvordan bliver data en del af forretningen – fra historiske data til forudsigelser. Wuxus blev grundlagt i 2010 som en digital markedsplads for vejgodstransport, der forbinder transportkøber og vognmand, synliggør ledig kapacitet og stiller en infrastruktur til rådighed til at digitalisere vognmanden. 
Alle tre fortæller om, hvordan de gjorde og deler ud af deres overvejelser om, hvordan den digitale transformation skal gribes an.

Kom med dine spørgsmål
Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål. Jan Overgaard, sektionsleder, Teknologisk Institut og IBIZ-Center, er dagens moderator og fører os med sikker hånd gennem oplæggene. Jan har mange års erfaring med digital forretningsudvikling og vil sørge for, at de centrale budskaber fra dagens oplægsholdere kommer helt ud til deltagerne.

Både muligheder og trusler
Den digitale udvikling går stærkt, og nye muligheder åbner sig hele tiden, men der er også trusler, mener Kim Rasmussen, formand for Erhvervsrådet i Høje-Taastrup:
– De nye teknologier forandrer verden i et afsindigt højt tempo. Som virksomheder skal vi følge med og tage mulighederne til os, inden det er for sent. For mange er det et spørgsmål om ren overlevelse. Hvis ikke de selv udnytter de nye muligheder, kommer andre udefra og tager markedet. Det ser vi allerede nu eksempler på, siger Kim Rasmussen.

Program

Kl. 16.00: Velkomst

Kl. 16.10: Henrik Bo Hansen, Strategic Technology Officer, InQvation: “De digitale muligheder – hvad betyder det for din virksomhed?”

Kl. 16.30: Peter Andersen, CEO, ME-FA: “På vej mod den intelligente postkasse”

Kl. 17.00: David Madië, CEO, GrowthWheel: “Fra dansk papirbaseret rådgivningsvirksomhed til global og digital – sådan gjorde vi”

Kl. 17.20: Joachim Skovgaard Kristensen, Strategic Market Entry Engineer, Wuxus: “Sådan kommer du i gang med at bruge data i din virksomhed”

Kl. 17.40: Spørgsmål fra salen

Kl. 18.00: Netværk

Arrangementet er hos virksomheden InQvation/Zibra, Hørskætten 3, 2630 Taastrup. Vil du med, så tilmeld dig her senest onsdag den 16. november kl. 15:

Vælg venligst en gyldig formular

InQvation

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.