Udgivet d. 19. marts 2015

Få ’Succes Online’ – Invitation til ’Kick Off’ den 8. april kl. 16 – 18 på Voxeværket i Taastrup

Oplev og bliv inspireret af Googles europæiske direktør Matt Brittin, som inden han skal optræde for 2500 internationale erhvervsledere deltager på Kick Off i Voxeværket!

Selvom de fleste virksomheder har en hjemmeside, er det ikke alle, der har grebet digitaliseringens muligheder for at nå flere kunder – oven i købet billigere. I samarbejde med bl.a. Google inviterer Høje-Taastrup Kommune til et gratis træningsforløb i at få ’Succes Online’.

Til Kick Off den 8. april kan du blive inspireret og høre nærmere og skrive dig op til træningsforløbet, som foregår fra den 20. april fordelt på fem emner og fem moduler med fokus på virksomhedens online tilstedeværelse, at få flere kunder på nettet, at skabe trafik på sin hjemmeside, hvordan man får succes med sin webshop ved hjælp af sociale medier og email-marketing, samt hvordan man optimerer sin IT-infrastruktur.

Tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet. For yderligere oplysninger kontakt Erhvervsservicechef Marie Skov Lillellund, e-mail marieli@htk.dk , tlf. 2858 7690

 

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.