Udgivet d. 8. september 2023

Du og dine medarbejdere er inviteret af Høje-Taastrup Erhvervsforum til årets firmadyst 2023 i Padel. Vi mødes til denne sjove event i Racket Club Taastrup, hvor der også bliver tid til at dyrke erhvervsfællesskab over julens duft af æbleskiver og gløgg og få sagt god jul til hinanden. De første 20 tilmeldte deltagere får første ret til at prøve kræfter med Padel disciplinen på banen under kyndig vejledning – udstyr udleveres.


Hvad: Firmadysten 2023: Padel

Hvor: Racket Club Taastrup, Bondehøjvej 18, 2630 Taastrup

Hvornår: Torsdag den 30. november kl. 14.00 – 17.00

Arrangør: Høje-Taastrup Erhvervsforum

Tilmeldingsfrist: Mandag den 27. november – de første 20 tilmeldte træder først ind på padel banerne

Pris: Gratis for medlemmer af Erhvervsforum + Hedehusene + Sengeløse: øvrige 300 kr. ekskl. moms

No show Fee: Udebliver man fra arrangementet uden afbud til sekretariatet, opkræves et No Show Fee på 300 kr. ekskl. moms pr. person


Racket Club Taastrup er det nye flagskib

Racket Club åbnede første center Racket Club Kløver om vinteren i 2019 med præmissen om, at spillere fortjente bedre end, hvad der på det tidspunkt var af tilbud af haller og padel oplevelser i København. Vi arbejder hårdt for at skabe et sundt fællesskab, hvor gode oplevelser og høj kvalitet er i fokus. Vi stræber efter at tilbyde det bedste både på og uden for banen.

Det nye flagskib i det danske padel miljø er Racket Club Taastrup, hvor lokale centerchefer har fingeren på pulsen. De kender lokalmiljøet og medvirker til at skabe en autentisk og nærværende oplevelse for padel spillere i samspil med den kompetente administration – Racket Club Taastrup.


Padels historie

Padel har sine tidligste rødder i det britiske spil Platform Tennis helt tilbage i 1800-tallet på krydstogtsskibe. Den gang brugte man tennisketchere og banen var også omgivet af hegn – måske for at undgå at bolden røg i havet. Siden hen har padel sport indtaget byer og kontinenter – New York, Mexico, Argentina, Spanien.

Det var Prins Alfonso, som i 1974 etablerede to padelbaner i Marbella Club på Spaniens Costa Del Sol for de rige og royale. Siden hen har padel taget fart som en populær sport for alle.

I dag findes der padelklubber i hele Syd- og Nordamerika og Europa, og turneringer spilles i alle aldersgrupper. Selv Danmark har fået sit eget nationale padelforbund.


Program

14.00 – 14.30Velkommen og networking med gløgg og æbleskiver og koldt at drikke
v/Kim Rasmussen, formand, Høje-Taastrup Erhvervsforum
14.30 – 14.50Racket Club Taastrup: Nationalarena for Padel i Danmark, erhvervsklub og lidt om reglerne
v/Thomas Young, Sports Manager
14.50 – 16.45Firmadysten: Introduktion og HTEFORUM turnering
v/Thomas Young, Sports Manager
16.45 – 17.00Præmieoverrækkelse
v/Kim Rasmussen, formand, Høje-Taastrup Erhvervsforum
17.00God jul og kom godt hjem

NB.

HUSK træningstøj, indendørssko og håndklæde.

– Padelbanerne kan prøves efter først-til-mølleprincippet af de 20 første tilmeldte deltagere og ellers for øvrige deltagere hvis der bliver plads. Ønsker du udelukkende at netværke og ønske god jul, er du velkommen i netværksloungen.


Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.