Udgivet d. 3. marts 2015

Kom til forpremiere på Staderne – madmarked & spisehus.

Erhvervsrådet har fået mulighed for at invitere vores medlemmer til forpremiere på staderne den 27. marts 2015.

Det eneste du skal gøre er at sende SMS besked med ordet STADERNE til 1245. Det koster alm. sms takst. SMS´en du får retur, vises i døren som entrébillet. Skynd dig – Der er få kun begrænsede pladser.

Når du tilmelder dig, siger du samtidig ja tak til at modtage Stadernes SMS nyhedsbrev (du kan nemt framelde dig ved at sende en SMS med “staderne stop” til 1245).

Staderne skal stå klar til åbning i påsken 2015, men allerede nu kan det annonceres, at Gorm’s vil være at finde i Staderne med klassiske såvel som innovative versioner af den populære pizza. Det samme vil Original Coffee, som kan prale af at være kåret af AOK som byens bedste kaffebar i 2013 og som byens bedste kaffe i år. Kaffedrengene fortsætter med deres uprætentiøse stil og tårnhøje kaffekvalitet i Staderne. Derudover vil også Hav Fisk og Delikatesser byde på et stort udvalg inden for fersk fisk og skaldyr, når Staderne slår dørene op. Hav får eget røgeri og vildt i sæsonen.

-Nøgleordene er kvalitet, story tell­ing, etik og håndværk. Det gælder både råvarer og færdigretter, og Staderne vil blive et madmarked med dygtige slagtere, grønthandlere, bagere, ølproducenter, vinhandlere og meget andet. Alt sammen under overskriften Demokratiseret Madkvalitet, siger Center Director Thomas Lüscher.

Ambitionen er at skabe et lækkert madmarked med veltilberedte retter og madvarer, som både kan nydes i Staderne eller hjemme. Råvarerne skal inspirere til måltider, der både kan skabes fra bunden eller til lækre hel- og halvfærdigretter.

Stadernes vil blive bestyret af Alex Klemensen, som har en baggrund i fødevarebranchen blandt andet hos Rossini Caviar og Løgismose. Niels Lønborg, der er konceptdirektør i Torvehallerne i København er tilknyttet Staderne som konsulent. Niels har en mere end 20 år lang karriere i restaurations- og fødevarebranchen og skal sikre, at Staderne får det rette mix af delikate stader.

Offentliggørelsen af Staderne sker kun en måned efter åbningen af Copenhagen Designer Outlet ved siden af City2:

– Vores overordnede mål er at skabe shoppingdestinationen, der har alt under et tag – alt det den kræsne shopper ønsker og forventer, outlet shopping med butikker i Copenhagen Designer Outlet – klassisk shopping center med stort butiksudvalg i City2 – Fitness, biograf, traditionel bespisning og delikatesse- og specialforretninger i form af Staderne, oplevelser med den 350 m2 nyåbnede gratis legeplads, torvet med gigantisk storskærm, events, udstillinger, koncerter med mere, siger Thomas Lüscher.

 

 

 

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.