Udgivet d. 26. februar 2020

Hvad: Sådan gennemfører du et godt generationsskifte v/ direktør Jørgen Lennert Christensen, Acrimo, og advokat Jesper Rye Jensen, ETOS Advokater.

Hvor: Acrimo A/S, Akacievej 12-14, Fløng, 2640 Hedehusene (se kort).

Hvornår: Onsdag den 9. juni kl. 15.00 – 17.30. 

Arrangør: Erhvervsforum.

Tilmelding: Brug formularen nedenfor.

Pris: Gratis for medlemmer af Erhvervsforum + Hedehusene og Sengeløse erhvervsforeninger; øvrige 300 kr. ex moms.

OBS! Vi følger myndighedernes anvisninger ved fysiske møder og arrangementer, herunder at deltagerne kan fremvise et gyldigt coronapas og brug af mundbind, når vi bevæger os rundt.

Se deltagerliste nederst.

Jørgen Lennert Christensen blev i 2016 hovedejer af virksomheden Acrimo i Fløng. Det var tidligere en familieejet virksomhed, men tog i 2015 fat på et generationsskifte med en ny ejer. Jørgen Christensen (t.v. på foto) kom ind i Acrimo, der siden 1952 har produceret alle former for udvendig solafskærmning. Han overtog ejerskabet til 2/3 af virksomheden. I den forbindelse indgik han en aftale med den hidtidige ejer om, at denne fortsat arbejder nogle dage om ugen i virksomheden, så viden og erfaringer m.m. fortsat kommer virksomheden til gavn. Siden har der været fokus på at skabe godt generationsskifte og nyudvikle virksomheden, blandt andet med ændret organisering af arbejdsgange, medarbejdernes kompetencer m.v.

I mødet deltager også advokat Jesper Rye Jensen (t.h. på foto), ETOS Advokater. Han fortæller, hvordan et generationsskifte forberedes og gennemføres mest optimalt – og hvor det ofte går galt.

Vi går tæt på Jørgen Christensen og Jesper Rye Jensen med spørgsmål om, hvordan man køber en virksomhed uden at være specielt formuende, hvordan staten tager sig betalt i forindelse med generationsskifte og virksomhedssalg, og hvordan man bedst planlægger overdragelsen.

Vi begynder med en rundvisningen i virksomheden, der er i Top 3 inden for produktion af solafskærmning i Danmark.

Se mere om virksomheden og mødet.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.