Udgivet d. 26. april 2017

Hvad: Mød to lokale iværksættere og hør/spørg, hvordan de er kommet i gang

Hvor: Voxeværket, Taastrupgårdsvej 20-22, 2630 Taastrup

Hvornår: Mandag den 22. maj kl. 16.00-18.00

Arrangør: Erhvervsrådet, Høje-Taastrup Kommune og Væksthus Hovedstadsregionen

Tilmelding: Brug formularen nederst på siden

Sammen med Væksthus Hovedstadsregionen og Høje-Taastrup Kommune er Erhvervsrådet vært for ”Iværksætter Talkshow”, hvor to lokale iværksættere, Carina Svendsen og Mathias Gajhede, deler ud af deres erfaringer og udfordringer. Og der er klar til at svare på (næsten) alt: Hvordan kommer du fra idé til handling? Hvordan undersøger du, om der er et marked for din idé eller service? Talkshowet er en unik mulighed for at høre om deres erfaringer og en god lejlighed til at møde andre iværksættere. 
Mød to lokale iværksættere
Carina Svendsen står bag firmaet Kend Dine Penge, hvor hun rådgiver både personer, som døjer med deres gæld, og virksomheder, som har svært ved at få kunder til at betale. Det gør hun blandt andet ud fra en baggrund som tidligere ansat i inkassobranchen.
Mathias Gajhede er manden bag Yourpay, som i september 2014 blev godkendt af Finanstilsynet til at tilbyde betalingsløsninger til webshops. Yourpay er skabt med tanke på, at det skal være lettere at være iværksætter og få en integration til sin webshop, uden at skulle lægge et stort depositum til indløseren. 
Startupkonsulent Robert Kirstejn Schmidt er vært på talkshowet, hvor Carina og Mathias er klar til at svare på spørgsmål, både fra Robert og fra publikum.
Inspiration er vigtigt
Inspiration er vigtigt for at komme godt fra start, mener Robert, som er konsulent i Væksthus Hovedstadsregionen. Mange iværksættere går rundt med de samme tanker og spørgsmål. Med talkshowet ønsker vi at gøre det muligt at få svar fra andre, der har været i præcis samme situation. Det kan give ny energi til at skabe den virksomhed, den enkelte går og drømmer om.
Efter talkshowet er der lejlighed til at networke med de øvrige deltagere over en sandwich og en vand.
Vil du med, så tilmeld dig her


Vælg venligst en gyldig formular

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.