Udgivet d. 25. januar 2018

Hvad: Mød to lokale iværksættere og hør/spørg, hvordan de er kommet i gang

Hvor: inQvation, Erik Husfeldts Vej 7, 2630 Taastrup

Hvornår: Tirsdag den 12. juni kl. 16.00 – 18.00

Arrangør: Erhvervsforum, Høje-Taastrup Kommune og Iværksætterhuset

Tilmelding: Der er plads til de første 30, som tilmelder sig. Brug dette link

Iværksætter Talkshow Unplugged – netværksarrangement målrettet iværksættere i Høje-Taastrup

Program:

Velkommen til InQvation, nyt tech hub for innovative sjæle v. CEO Claus Zibrandtsen.

Talkshow Unplugged

Vi kommer helt tæt på CEO og opfinder Henrik Andersen og Co-founder Søren Andersen bag iværksættervirksomhederne CleanOtech og CLIMAID, når de deler deres erfaringer som iværksættere – både det som er gået godt og det som har gjort ondt. Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål og de har begge lovet, at de vil svare på (næsten) alt!

Hvordan kommer du fra idé til handling? Findes der et marked for din idé? Hvordan er det nu lige med rettigheder og patenter? Er familie og venner bedste sparring?

Ca. kl. 17.30 fortsætter snakken over et glas bobler og en hotdog. Rammen for arrangementet er InQvations indendørs terrasse, så hvad passer bedre end lidt sommerfornemmelser.

I Høje-Taastrup har alle iværksættere adgang til både sparring, hjælp og netværk. Arrangørerne bag Iværksætter Talkshowet er Høje-Taastrup Erhvervsforum, InQvation, Iværksætterhuset og Høje-Taastrup Kommune.

Talkshowet er det tredje i rækken og afholdes to-tre gange årligt. Vi prioriterer et mindre og mere intimt setup, hvorfor der er plads til 30 deltagere og tilmelding er først-til-mølle.

Download program

Deltagelse er gratis.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.