Udgivet d. 28. oktober 2016

Virksomheder kan hente masser af ny energi og inspiration til vækst i årets Iværksætteruge (14.-18. november), der byder på flere aktiviteter i Høje-Taastrup. Her er ideer at hente for både nye iværksættere og garvede virksomhedsejere.
Sammen med Væksthus Hovedstadsregionen og Høje-Taastrup Kommune er Erhvervsrådet vært for ”Iværksætter Talkshow”, hvor to lokale iværksættere, Charlotte Brandt og Steen Göran Hartvig, deler ud af deres erfaringer og udfordringer – og har lovet, at de vil svare på (næsten) alt:
Hvordan kommer du fra idé til handling? Hvordan undersøger du, om der er et marked for din idé eller service? Og hvad gør du, når du modtager en mail fra udlandet om, at dit produkt er en kopi af noget allerede eksisterende? Talkshowet er en unik mulighed for at høre om andre iværksætteres erfaringer. 

Mød to lokale iværksættere
Charlotte Brandt driver Sonobe Light, hvor hun folder kunstneriske papirlamper, som hun sælger i både Danmark og Sverige. Steen Göran Hartvig står bag Hartvig Nordic, der sælger smykker på det skandinaviske marked.
Begge iværksættere er klar til at svare på spørgsmål om det at drive virksomhed til ”Talkshowet” mandag den 14. november på Voxeværket. Forinden har manden bag Voxeværket, Henrik Oxe, givet deltagerne en peptalk: “Sælg for fanden”. 

Steen Hartvig  Charlotte Brandt

Inspiration er vigtigt
Inspiration er vigtigt for at komme godt fra start, mener Robert Kirstejn Schmidt, iværksætterkonsulent i Væksthus Hovedstadsregionen, som vil udfordre og stille spørgsmål til de to iværksættere.
– Mange iværksættere går rundt med de samme tanker og spørgsmål. Med talkshowet ønsker vi at gøre det muligt at få svar fra andre, der har været i præcis samme situation. Det kan give ny energi til at skabe den virksomhed, den enkelte går og drømmer om.
Efter talkshowet, hvor du også er velkommen til at komme med de spørgsmål, du (måske) tumler med, er der lidt godt til ganen.

Vil du med, så tilmeld dig her
Arrangementet foregår på Voxeværket, Taastrupgårdsvej 20-22, 2630 Taastrup.

Vil du med, så tilmeld dig her senest torsdag den 10. november kl. 15.

   

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.