Udgivet d. 18. december 2023

Nu inviterer Høje-Taastrup Erhvervsforum og Nordisk Filmbiografer Taastrup til forpremiere på den nye film ”Den Grænseløse”. Det bliver en god og spændende start for dig og dine ansatte at sætte jer godt til rette i et af de magelige luksus sæder, I næsten ikke kan komme op ad, medmindre filmen hjælper jer på vej. ‘Den Grænseløse’ er nemlig det 2. kapitel i den nye serie om Afdeling Q efter Marco effekten med Ulrich Thomsen som Carl Mørck, og Afshin Firouzi som den nye assistent Assad.


Hvad: Netværksmøde: Forpremiere ”Den Grænseløse” af Jussi Adler-Olsen

Hvor: Nordisk Film Biografer Taastrup, City2, Cityringen 4, 2630 Taastrup

Hvornår: Mandag den 8. januar kl. 16.00 – 19.15

Arrangør: Høje-Taastrup Erhvervsforum i samarbejde med Nordiske Film Biografer Taastrup

Tilmeldingsfrist: Fredag den 5. januar

Pris: Gratis for medlemmer af Erhvervsforum + Hedehusene + Sengeløse: øvrige 300 kr. ekskl. moms

No show Fee: Udebliver man fra arrangementet uden afbud til sekretariatet, opkræves et No Show Fee på 300 kr. ekskl. moms pr. person


Nordisk Film Biografer Taastrup

Nordiske Film Biografer Taastrup

Nordisk Film Biografer Taastrup er en vigtig del af oplevelsesøkonomien i Høje-Taastrup Kommune. Her finder du alle de store premierefilm for både børn og voksne, og ofte forpremierer og arrangementer for børn.

Høje-Taastrup Erhvervsforum skyder sæsonen i gang med forpremiere for voksne med Den Grænseløse i luksussæder med uld og ægte skind på både armlæn, nakke- og fodstøtte. De kan indstilles efter lyst og behov via knapper på et lille display, og kan nemt  ændres fra siddende til liggende position på ingen tid. Biografen ligger midt i City2 med 2.000 parkeringspladser med 4 timers gratis parkering, så læn dig godt tilbage i sædet.


Forpremiere

Film DEN GRÆNSELØSE

I ’Den Grænseløse’ sendes Rose til Bornholm til en afskedsreception for en af Mørcks gamle venner og tidligere politi-kollegaer, der ender med at skyde sig selv. Det bliver starten på en rejse ind i Roses traumatiske fortid.

På øen bliver den nyforlovede Carl Mørck, Assad og Rose også rodet ind i en henlagt sag om et uhyggeligt drab på en ung pige. Da sagen pludselig kan kædes sammen med den lokale politikreds og en soldyrkende kult, må Carl Mørck kaste sig ind i opklaringen med livet som indsats.

‘Den Grænseløse’ er baseret på den sjette bog i serien om Afdeling Q skrevet af Jussi Adler-Olsen. Program

16:00
Velkommen og networking i de hellige biohaller over kaffe/te og croissant
v/Kim Rasmussen, formand, Høje-Taastrup Erhvervsforum
16:30Behind-The-Scenes i Nordisk Film Biografer Taastrup: Lysten til at skifte stol
Vi har lyttet til kunderne, så nu er et biografbesøg mere end at opleve en film. Få fortællingen om rejsen til totaloplevelsen ved et biografbesøg og oplev den selv.
v/Martin Gerlach, biografchef Taastrup og Fields
17:00Pause
17:15Forpremiere: ”DEN GRÆNSELØSE” af Jussi Adler-Olsen – med popcorn og sodavand
19:15Kom godt hjem, hvis I kan komme fri af det magelige luksus sæde med multifunktioner

    Se flere arrangementer i HTEFORUMs program

    Vores Nyhedsbrev

    Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.