Udgivet d. 14. maj 2024

Nu inviterer Høje-Taastrup Erhvervsforum og Tscherning til netværksmøde i Tscherninghuset. Det bliver en spændende eftermiddag for dig og dine ansatte, når I bliver omgivet af bæredygtige materialer, som er brugt til en cirkulær transformation med 90 pct. genbrug.


Hvad: Netværksmøde: TSCHERNINGHUSET

Hvor: TSCHERNINGHUSET, Guldalderen 32, 2640 Hedehusene

Hvornår: Mandag den 10. juni kl. 15.00 – 17.00

Arrangør: Høje-Taastrup Erhvervsforum i samarbejde med Tscherning

Tilmeldingsfrist: Fredag den 7. juni

Pris: Gratis for medlemmer af Høje-Taastrup Erhvervsforum + Hedehusene + Sengeløse + Taastrup ByMidte- og Erhvervsforening: øvrige 300 kr. ekskl. moms

No show Fee: Udebliver man fra arrangementet uden afbud til sekretariatet, opkræves et No Show Fee på 300 kr. ekskl. moms pr. person


TSCHERNINGHUSET

En unik transformation er landet i kommunen. Bag denne transformation ligger en personlig rejse, som direktør Søren Tscherning tager os med på, når han fortæller meget mere på vores netværksmøde i dette interessante byggeri. Det er en trang til at handle på tanker om cirkularitet og genbrug, der er omdrejningspunktet – og vi er inviteret indenfor.

Resultatet af denne unikke transformation er skabelsen af Tscherninghuset, bygget af genbrugsmaterialer, moduler og elementer koblet med energi- og CO2-besparende løsninger. Vi går nysgerrigt på opdagelse, bliver overrasket og stimuleret i et patchwork af oplevelser.


TSCHERNING

Tscherning er en af Danmarks største anlægs- og nedrivningsentreprenører, og blev grundlagt i 1975 af Georg Tscherning. I dag ledes og ejes virksomheden af sønnen Søren Tscherning, som har stået i spidsen for denne moderne virksomhed siden 1997.

Virksomheden udfører opgaver inden for disciplinerne anlæg, nedrivning, byggepladsservice, beton og bore/skære. Det sociale ansvar dækker en rækker områder, hvoraf CSR, CO2-regnskab, genbrug og upcycling, elektricitet, socialt ansvar, verdensmål og certificeringer er værd at bide mærke i.

Andre i fædrelandet har bemærket den markante profil og Søren Tscherning fik da også tildelt temaprisen ved landskåringen af Årets Ejerleder i 2023. Mød ham til vores netværksmøde.


15:00
Velkommen og networking i TSCHERNINGHUSET
v/Kim Rasmussen, formand, Høje-Taastrup Erhvervsforum
15:30
Entreprenørbranchen: Bæredygtighed i Tscherning
v/Søren Tscherning, direktør og ejer af Tscherning
16:00Rundvisning i TSCHERNINGHUSET
v/Søren Tscherning, direktør og ejer af Tscherning
17:00Kom godt hjem

Se flere arrangementer i HTEFORUMs program

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.