Udgivet d. 4. januar 2017

Årets første netværksmøde handler om det gode salg. Og om hvordan du får dine penge hjem, hvis du har solgt til en dårlig betaler! Vi har inviteret to oplægsholdere med ekspertise inden for de to felter.

Sådan griber du salget an
Sælgeren er Henrik Oxe, som i virksomheden Oxe & Co. enten forestår salgsarbejdet for sine kunder eller trimmer og coacher kundens eget salgsteam.
– I mit indlæg, Sælg… for satan!, giver jeg tilhørerne nogle tips og tricks til, hvordan de griber salget an. Resultater skabes af tre elementer: P) Prioritering og planlægning I) Ihærdighed og flid K) Kvalitet, hvilket kan være mange ting, bl.a. mennesket bag salget, fortæller Henrik Oxe.

Sådan får du dine penge hjem
Hende, som skal lære os, hvordan vi får pengene hjem, er Carina Svendsen. I 2014 stiftede hun rådgivningsvirksomheden Kend dine penge ApS. I første omgang var målgruppen privatpersoner med ondt i økonomien, men i dag hjælper hun flere firmaer med at få de dårlige betalere til at betale.
– Hemmeligheden er, at hvis du behandler din skyldner ordentligt, så får du også dine penge. Jeg kommer ind på, hvordan du lærer dine dårlige betalere at slippe pengene. Jeg har før arbejdet i inkassobranchen og fik der en god indsigt i, hvordan folk tænker, når de vælger ikke at betale en regning. Jeg kommer med nogle forslag til, hvordan situationen løses på en god måde for begge parter. Og til sidst runder jeg også lige, om firmaerne nu også selv husker at være gode betalere. Man hører jo nogle gange om firmaer, der ikke altid betaler deres leverandører til tiden, siger Carina Svendsen.

Mødet holdes 24. januar kl. 16-18 hos Nordea
Mødet holdes hos Nordea på Taastrup Hovedgade 101, i mødelokalet på 2. sal. Du skal bruge indgangen nærmest Danbolig.
Til mødet er medlemmer af Hedehusene Erhvervsforening og Taastrup Bymidte velkomne.
Vi slutter af med sandwich og en forfriskning og tid til at netværke. 
Du er velkommen til at tage en gæst med. Husk blot at tilmelde dig senest mandag den 23. januar kl. 12. Udfyld formularen her og tryk på Tilmeld.

Vælg venligst en gyldig formular

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.