Udgivet d. 1. juni 2023

Hvad: Tyve vindere skal findes – MiniSkills 2023

Hvor: Event Høje-Taastrup MiniSkills, Taastrup Hovedgade 86, 2630 Taastrup – Høje-Taastrup Erhvervsforums stand ved biblioteket

Hvornår: Fredag den 9. juni kl. 11.00 – 17.00 og lørdag den 10. juni kl. 11.00 – 13.00 

Arrangør: Kul’Tour, Høje-Taastrup Kommune, Roskilde Tekniske Skole og NEXT

Program: Se programmet for alle dagene


Invitation til lokale skoler og erhvervsledere

Høje-Taastrup MiniSkills 2023 brænder igennem i dagene – 6. juni – 10. juni på Taastrup Hovedgade 86, 2630 Taastrup, og både skolelærere og deres elever samt erhvervsledere er inviteret til at kigge forbi og blive inspireret og netværke.

Erhvervsfaglighedens to ingredienser:

  • Håndværkerhænder
  • Kloge hjerner

Her kan man træde ind i et inferno af dygtige lærlinge, som vil dyste om titlen som årets vinder af Høje-Taastrup MiniSkills 2023. Denne match kommer de igennem, fordi de både har håndværkerhænder og en klog hjerne. Matchen er mellem unge lærlinge fra Roskilde Tekniske Skole og NEXT, der arbejder heftigt på at gøre deres fag stolt – frisør – blomsterbinder – elektriker – smed – snedker – tømrer – VVS.

Tyve vindere skal findes blandt de besøgende på Erhvervsforums stand

Vi sætter gang i en anden dyst, som mest handler om hukommelse. Høje-Taastrup Erhvervsforum åbner dørene for erhvervslivet til dialog og hylder håndværkerfagene i morgen fredag 9. juni kl. 11-17 og lørdag 10. juni kl. 11-13. Kom forbi vores stand til popcorn og huskeleg, der kan sende dig direkte hjem på en solrig weekend med et gavekort på 500,- kr. i hånden, hvis du altså kan gætte håndværkerens værktøj i kassen på ½-minut.

Erhvervsuddannelse – tag dialogen

I dit netværk i Høje-Taastrup Kommune er der måske en eller flere, der mangler inspiration til, hvad man interesserer sig for. Her får du lige en genvej til Uddannelsesguiden, som kan give en fyldig dialog om mulighederne.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.