Udgivet d. 24. august 2017

Grennessminde i Taastrup er et bo- arbejds- og uddannelsessted for unge med særlige behov mellem 16 og 30 år

På Grennessminde har vi en drøm. En drøm om at lukke op for potentialet, men vi vender opgaven på hovedet. De unge har nemlig masser af potentiale, så det handler i højere grad om at finde og udvikle samfundets potentiale for at arbejde sammen med – og dermed inkludere – de unge.

Alle har ret til en kollega
Et arbejde er en menneskeret – hvis man skal opleve sig inkluderet, skal man indgå i et arbejdsfællesskab. Det er grundlaget for alt arbejde på Grennessminde. Derfor er der skarpt fokus på omvendt inklusion, at alle Grennessminde unge skal lave noget, resten af samfundet meget gerne vil være med i.

Håndens arbejde
Det er håndens arbejde, vi er dygtige til på Grennessminde. Alle vores egne virksomheder er i tråd med de forretningsområder, vores særlige unge senere kan få en fremtid inden for. Man bliver hverken designer, IT-specialist eller journalist hos os. Til gengæld kan man blive oplært af de ypperste inden for håndværksfag og dermed også komme i praktik og måske få arbejde i en virksomhed – indenfor i Grennessmindes eget regi eller udenfor hos vores mange erhvervspartnere.

780 unge har siden stiftelsen i begyndelsen af 1980’erne været igennem Grennessmindes hænder.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.