Udgivet d. 3. juli 2013

Hvidtfeldt ITV-systemer tilbyder professionelle videoovervågningsløsninger tilpasset det individuelle behov. Med udgangspunkt i behovsanalyse, der afdækker såvel nuværende som mulige fremtidigt behov, finder vi i fællesskab systemet, der opfylder den enkeltes aktuelle forventninger.

Hvidtfeldt ITV-systemer leverer primært videoovervågningsløsninger, herunder video porttelefoni og relaterede tekniske løsninger. Uanset løsning er målet altid at levere dig tilfredsstillende brugbar kvalitet.

Hvidtfeldt ITV-systemer har kunder inden for mange segmenter, fra lager, transport og havne til kontorer, butikker og centre, herunder virksomhedsdomiciler, ambassader og museer.

Hvidtfeldt ITV-systemer giver dig tryghed i hverdagen, så du kan fokusere på dine primære gøremål. Trygheden går hele vejen rundt, fra produkt og distributørvalg til dokumentation og brugervejledning og en altid hurtig og nærværende service og support, når behovet opstår. Du tilbydes også service og vedligeholdelsesaftaler, så dit systems optimale drift løbende overvåges og tilpasses.

Hvidtfeldt ITV-systemer dækker bredt fra vejledning og systemvalg til levering, installation og idriftsætning, service og support til systemdokumentation og brugerundervisning, herunder afholdelse af tekniske seminarer efter behov.

Hvidtfeldt ITV-systemer har været i branchen i mere end 20 år og har således en bred faglig erfaring, som kommer kunderne til gode, når behovene ikke dækkes af simple standardløsninger, og når systemerne driller.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.