Udgivet d. 4. december 2016

13 virksomheder i Høje-Taastrup Kommune er i år kåret som gazellevirksomheder af Dagbladet Børsen – én af de mest anerkendte vækstpriser i Danmark. Seks af virksomhederne er blevet kåret som gazeller flere år i træk. Virksomheden Yeti er med i top 100.
Gazellevirksomheder skaber vækst, jobs og inspirerer andre. På mange måder er de rollemodeller for andre virksomheder.

Seks har prøvet det før
En gazellevirksomhed vokser løbende og fordobler sin omsætning eller bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår. Det er meget høje krav, men ikke desto mindre er hele seks virksomheder fra Høje-Taastrup kåret som gazeller flere år i træk: Fragtkompagniet A/S, Seide Retail ApS, A-vask A/S, Dansk Belægningsentreprise A/S, C & B Systemer og Asap Aps.

Glad borgmester
– Jeg er rigtig glad for at se, at vi har så mange succesfulde virksomheder med så stor vækst i Høje-Taastrup, siger borgmester Michael Ziegler. Og dejligt at vi har endnu flere gazeller end sidste år. Det er flot.
– Vi ser virksomheder som motor for velfærd. Så det er vigtigt for os som kommune at skabe de bedst mulige rammer for vores erhvervsliv. Vi har et tæt samarbejde med en lang række af vores virksomheder inden for bl.a. uddannelses- og beskæftigelsesområdet, og det sætter vi stor pris på, siger borgmesteren.

Syv nye med på listen
Der er flere nye virksomheder blandt gazellerne fra Høje-Taastrup. Yeti Aps, der ligger absolut bedst som nummer 90 ud af de 1.790 virksomheder. Derudover er der seks nye Høje-Taastrup gazeller på listen: Juicorganic ApS, 3 x 34 Lager ApS, Københavns Tag Entresprise Aps, Flyers ApS, Marcom Medical ApS og Scaletronic A/S.

De 13 gazellevirksomheder i Høje-Taastrup er
Yeti Aps

Juicorganic ApS 
Fragtkompagniet A/S
3 x 34 Lager ApS 
C & B Systemer
Københavns Tag Entresprise Aps
Flyers ApS
Asap Aps
A-Vask A/S
Seide Retail ApS
Marcom Medical ApS
Scaletronic A/S
Dansk Belægningsentreprise A/S

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.