Udgivet d. 16. november 2019

Borgmester Michael Ziegler vil traditionen tro gerne invitere det lokale erhvervsliv til nytårskur. Arrangementet finder sted i Taastrup Teater torsdag den 16. januar fra klokken 16.00.

Sidste år var der flere end 250 deltagere, så grib chancen og få styrket dit lokale netværk og bliv inspireret af de spændende oplægsholdere. I år er temaet FN’s verdensmål, og nytårskuren får Connie Hedegaard som hovedtaler.  

Derudover lægges op til en paneldebat om den grønne omstilling. Her vil bl.a. Connie Hedegaard, Michael Ziegler, direktør Thomas Bustrup fra DI og vicedirektør Jakob Brandt fra SMV Danmark stille op.

Hvor trykker den grønne sko?
Debatten giver mulighed for at kaste lys over nogle af de problemstillinger, som virksomhederne oplever i forbindelse med den grønne omstilling. Er der fx lovgivning, administrative barrierer, mangel på information eller noget helt andet, som gør det svært at imødekomme en omstilling?

Høje-Taastrup Kommune modtager meget gerne tilbagemeldinger om erhvervslivets erfaringer i forhold til den grønne omstilling. De vil blive sendt videre til Jakob Brandt, SMV Danmark, så han er godt klædt på til at deltage i debatten. Send dine input til nemadgang@htk.dk senest den 6. januar 2020.

Gazeller bliver hyldet
Som i de foregående år vil borgmesteren også hylde de virksomheder fra Høje-Taastrup Kommune, der i 2019 er udpeget som gazellevirksomheder af dagbladet Børsen.

Journalist Niels Krause-Kjær er igen eftermiddagens ordstyrer. 

Se hele programmet for nytårskuren.

Tilmeld dig her senest den 10. januar.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.