Udgivet d. 13. december 2017

Januar 2017

oxe
“Sælg – og få dine penge” var temaet for årets første netværksmøde. Sælgeren var Henrik Oxe, som gav deltagerne en stribe tips til at øge salget, bl.a. ved hjælp af spillekort. Og Carina Svendsen (stående til højre på fotoet) fra Kend Dine Penge fortalte, hvordan du får dårlige betalere til at slippe slanterne.

Marts 2017

bryghus
Brygmester Jacob Hørslev Hansen tog imod, da vi var inviteret til rundvisning og prøvesmagning på Baldersbuen, hvor Nørrebro Bryghus siden 2006 har haft sit bryggeri. De fremstiller årligt ca. 1 mio. liter øl i næsten 20 varianter. 

Marts 2017

generalforsamling
Generalforsamling i klubhuset hos Hedeland Golfklub. Kim Rasmussen blev genvalgt som formand. Før generalforsamlingen fortalte Michael Stausholm om Taastrup-virksomheden Sprout. Den producerer blyanter, der efter brug kan plantes for få ny liv som fx en tomatplante.

April 2017

claus
“Sådan sælger du til det offentlige”. Claus Nordahl-Petersen fra Institut for Business to Government fortalte, hvordan vi kan få en bid af den 400 mia. kr. store kage, som det offentlige indkøb udgør. Der er masser af kunder, fastslog han. Er du billig, så gå til indkøbschefen. Er du grøn, så gå til miljøchefen, lød et af hans råd.

Maj 2017

bustur
Med borgmester Michael Ziegler som kyndig guide var vi på bustur rundt til nogle af de projekter, der er i gang eller på vej i Høje-Taastrup Kommune. Vi besøgte bl.a. Nærheden, området til den nye aquapark, Hedeland og Taastrupgård. Vi sluttede af med rundvisning i Orbicons nye hovedkontor. 

Maj 2017

carina og mathias
Talkshow med to iværksættere, Carina Svendsen fra Kend Dine Penge og Mathias Gajhede fra Yourpay. – Brænder du for det, så finder du også vejen, lød det fra Mathias, da han blev spurgt, om han nogensinde havde været ved at opgive sit projekt. 

Juni 2017

golf
Formand Kim Rasmussen gik foran med et godt eksempel, da vi var inviteret ud og prøve golfspillet hos Hedeland Golfklub. Med klubtræner Jeppe Brinch Sørensen som instruktør havde vi en skøn eftermiddag. Vi hørte også erhvervschef Thomas Hørdam, Lejre Kommune, fortælle om mentor-ordninger.

August 2017

persondata
Pænt mange medlemmer valgte at bruge en sommeraften på at høre om den nye persondataforordning. Men det er også vigtigt stof for alle erhvervsdrivende. Sjusker du med, hvordan du opbevarer informationer om dine kunder og medarbejdere, kan EU lange en seriøs bøde ud til dit firma, fortalte advokat Karina Lind Bertelsen fra Advodan Glostrup.

September 2017

biz
Vores første Business Basar blev afviklet i flotte rammer hos Terminalen Taastrup. Det var en erhvervs-dating event, hvor lokale virksomheder kunne lære hinanden at kende. Missede du det? Bare rolig, der kommer en ny Business Basar 2018 til september.

Oktober 2018

inqvation
En helt speciel virksomhed, inQvation, er under opbygning på Erik Husfeldts Vej. Birger Hauge (længst til venstre) viste os rundt en morgen i oktober. inQvation udspringer af Global Connect og driver – blandt mange andre ting – streamingkanalen zibrasport. 

November 2017

valgmøde
Foyeren var tæt pakket i Taastrup Teater & Musikhus, da vi indbød til Politisk Morgenbord med de ti partier, der stillede op til kommunalvalget. Henrik Knaack var en tilpas provokerende ordstyrer. 

November 2017

teknologisk
Teknologisk Institut inviterede indenfor til en superspændende rundvisning på fem af deres centre. Blandt andet på Fablab TI, hvor Kasper Munk viste nogle af de produkter, som de har hjulpet virksomheder og opfindere med. Vi var ikke så mange, men Teknologisk Institut er frisk på at gentage det – det vil du ikke gå glip af!

November 2017

gew
Vi nåede da egentligt en del i november. Også denne bustur rundt til tre lokale iværksættere – Gris, Lam & Ko (billedet), Frisk Snit og Davids Coffee. En tur, vi arrangerede sammen med Væksthus Hovedstadsregionen og Høje-Taastrup Kommunes erhvervsservice. 

December 1017

amani
I 2017 sagde vi velkommen til mere end 20 nye medlemmer. Heriblandt Nadine Kikumi, som fremtryller dansk mad med et afrikansk twist, for eksempel Spinat a la Congo (se opskrift). 

Erhvervsrådet siger velkommen til de nye medlemmer. Og tak til alle for et godt 2017. Vi glæder os til at ses igen i 2018. 

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.