Udgivet d. 6. april 2020

Oplevelsesøkonomi fylder mere og mere i detailhandlen, og til efteråret slår City2 dørene op til endnu mere underholdning. Hele plan 1 (underetagen) bliver således i løbet af de kommende måneder omformet til et stort underholdningsunivers, der strækker sig over 5.800 kvadratmeter.

Bag konceptet står Cecilie’s. Siden 2009 har Cecilie’s givet oplevelser og underholdning i form af minigolf, bowling, jazzaftener og hygge. Det er samme koncept, de nu også vil tilbyde kunderne i City2.

City2 har pladsen til det
– I en udfordrende tid er det dejligt at kunne se frem mod lysere tider med en god nyhed, som passer utrolig godt ind i det, kunderne efterspørger omkring one-stop-shopping. Netop i City2 har vi pladsen og muligheden for at samle en hel række af underholdningstilbud til kunderne.

– Det nye plan 1 vil sammen med City2’s øvrige underholdningstilbud give os et kæmpe skridt mod det største udbud inden for underholdning i et shoppingcenter i Danmark, siger Eva Handest, kommerciel direktør i Danske Shoppingcentre, som ejer City2.

Cecilie’s har noget for alle aldre
Cecilie’s kommer til at levere underholdning til hele familien, vennerne eller det næste firmaarrangement. 18 hyperball baner (bowlingbaner i et mere moderne spilunivers), 18 hullers adventure minigolfbane og shuffleboard er nogle af de tilbud, der kommer på menuen. Dertil kommer en café.

Baren tilbyder specialøl til de voksne og slush-ice/sodavand til børnene samt sportsbar, hvor der vises sportsbegivenheder og -kampe, samtidig med at man kan udfordre hinanden i pool, bordfodbold eller airhockey.

golf

Det handler om at skabe oplevelser
Den moderne forbruger efterspørger oplevelser kombineret med shopping, hvilket er baggrunden for, at udbuddet af underholdning og bespisning nu udvides i City2.

– Vi glæder os utrolig meget til igen at byde kunderne på oplevelser i City2 på den anden side af krisen, og vi ser Cecilie’s nye oplevelsesunivers som et godt supplement til vores eksisterende underholdningstilbud, som biograf og legeplads. Vores populære sommerparker og vinterens skøjtebane viser, at vores kunder efterspørger underholdning, siger Thomas Lüscher, center manager i DEAS.

Første gang i et shoppingcenter
Cecilie’s i City2 åbner efter planen til efteråret 2020, og det bliver første gang, at konceptet åbner i et shoppingcenter.

– Vi glæder os meget til at slå dørene op i City2. Det bliver helt specielt at opleve den synergieffekt, der er mellem shopping og oplevelser. Vi garanterer, at der bliver noget for enhver smag med mindst 54 forskellige baner med minigolf, bowling, shuffleboard, petanque, pool, curling og meget mere, siger Brian Sanvig, administrerende direktør og ejer af Cecilie’s.

Borgmester-glæde
Borgmester Michael Ziegler hilser også det nye oplevelsesunivers velkommen.

– Vi vil gerne kunne tilbyde et bredt kultur- og fritidstilbud i Taastrup, og Cecilie’s vil åbne for et helt nyt segment af underholdning. Det er glædeligt at se, at City2 følger med tiden og lever op til forbrugertendenserne.

City2 er ejet af Danske Shoppingcentre og administreres af DEAS, som er Danmarks største center manager med en portefølje på 18 shoppingcentre fordelt over hele landet.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.