Udgivet d. 14. marts 2018

Torsdag den 22. marts holder vores medlem Produktionsskolen Greve og Høje-Taastrup, åbent hus på afdelingen på Rugvænget 7 fra klokken 14 til 18. Samtidig oplyser afdelingsleder Sus Berlick, at skolen til august kommer med et nyt uddannelsestilbud, KUU Beauty & Business.

Ved torsdagens åbent hus kan du møde produktionsskolens elever, lærere og vejledere. Skolens værksteder præsenterer deres daglige arbejde og aktiviteter.

– Vi glæder os til at se alle interesserede og kommende elever, deres familier og venner samt uu-vejledere og andre samarbejdspartnere til en hyggelig eftermiddag, siger Sus Berlick. 

Ny uddannelse på vej
Produktionsskolen åbner efter sommerferien endnu en uddannelse under Den Kombinerede UngdomsUddannelse (KUU).

Uddannelsen Beaty & Business henvender sig til unge, som ønsker at arbejde i detailhandel, eksempelvis i butikker som Normal og Bodyshop, skønhedsklinikker og negleklinikker.

– Det kan også være et solidt fundament til at begynde en erhvervsuddannelse, for eksempel som frisør eller kosmetiker, bemærker Sus Berlick.

Den toårige uddannelse kommer blandt andet ind på produkt- og varekendskab, allergener og miljøbevidsthed, salg, kundeservice, kommunikation og personlig fremtræden, mode, modens historie og trends, hudpleje, ergonomi, sikkerhed og værnemidler.

– Det bliver selvfølgelig også muligt at høre meget mere om Beaty & Business til vores åbent hus, siger Sus Berlick.

 

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.