Udgivet d. 2. juni 2021

Nyt medlem: TimeLaw Advokater

TimeLaw Advokater yder rådgivning til erhvervsvirksomheder.

– Vi er specialiseret i ansættelsesret, men tilbyder også generel erhvervsjuridisk og selskabsretlig rådgivning. Det kan typisk være i forbindelse med virksomheders etablering og drift, herunder medarbejder-, kunde- og leverandørforhold, siger advokat og partner Helle Groth Christensen (foto).

TimeLaw Advokater indgår i et strategisk samarbejde med finanshuset TimeGruppen.

– Det gør vi, fordi jura og økonomi går hånd i hånd i enhver erhvervsleders dagligdag, og det derfor giver stor værdi for kunden, at vi kan tilbyde en helhedsorienteret rådgivning

Afdelinger i Brøndby og Aarhus

Janni Kappel

TimeLaw Advokater har afdelinger i Aarhus (Hinnerup) bemandet med advokat Janni Kappel (foto herover) og i Brøndby. I Brøndby sidder Helle Groth Christensen, som har mange års erfaring i rådgivning af erhvervskunder og selv tidligere har været in house advokat i store, børsnoterede virksomheder. De senere år har hun praktiseret som advokat på Vestegnen og ydet rådgivning til mange af virksomhederne her.

Helle er særligt skarp på alle forhold inden for ansættelses- og arbejdsret – og ser frem til at blive en del af og aktiv i Høje-Taastrup Erhvervsforum, hvor hun på generalforsamlingen onsdag blev valgt som suppleant til bestyrelsen.

TimeLaw Advokater

Park Allé 295, 2605 Brøndby

Tlf. 70 23 22 25

mail: hgc@timelaw.dk 

web: www.timelaw.dk 

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.