Udgivet d. 10. januar 2019

Nyt medlem: Jobagenterne Danmark.

Er du på udkig efter en ny medarbejder eller en vikar, kan du nu få et par ekstra øjne til at hjælpe. Jobagenterne Danmark har pr. 1. januar åbnet en afdeling i Høje-Taastrup med Andreas Alsted som franchisetager.

Andreas kommer med erfaring som leder fra detailhandelen, hvor han først var i COOP og senest souschef i Rema1000 i Greve. Især i COOP var han beskæftiget med at rekruttere, og det har han siden haft stor lyst til at bruge flere kræfter på.

En ideel kombination
– Samtidig har jeg i et par år haft sigte på at blive franchisetager. Derfor var det en helt ideel kombination, at jeg fik en aftale med Jobagenterne Danmark om at åbne denne afdeling, som er den sjette i deres ambition om at blive landsdækkende.

– Jeg er glad for at kunne komme i gang på denne måde, hvor Jobagenterne Danmark tilbyder mig kurser, et etableret brand og et stærkt netværk. Der er en udstrakt frihed inden for deres rammer. Jeg kan selv sætte mine priser og selv afgøre, hvilke brancher jeg vil satse på.

I første omgang vil Andreas fokusere på brancher og fag som handel, service, lager og administration. Lige nu bliver kræfterne brugt på at ringe rundt til virksomheder for at præsentere sig og på at bygge en vikarbase op.

Vikarer med fælles værdigrundlag
– Vi går meget op i kvaliteten er i orden. De vikarer, vi sender ud, får en grundig introduktion til kunden og opgaven. Jeg har lavet en vikarmanual, der giver vikarerne et fælles værdigrundlag. Kunden får også indblik i værdigrundlaget og kan kontakte mig, hvis vikaren ikke lever op til værdier.

Rekruttering med grundigt forarbejde
– Inden for rekruttering betyder det meget for mig at lave et grundigt forarbejde, så jeg kommer godt rundt om kundens behov. Jeg taler med chefen, men også de nærmeste kolleger til den nye medarbejder. Det giver det bedste grundlag, for erfaringen viser ofte, at ikke kun de faglige krav er væsentlige for en blivende ansættelse. De personlige træk spiller også en stor rolle. Derfor gør jeg meget ud af den del.

Er fra lokaleområdet
Andreas bor i Høje-Taastrup. Han betragter kommunen som erhvervsvenlig og ser frem til at blive en del af den fremgang, som præger erhvervslivet. En holdning, der også deles af Jobagenterne Danmark.

– Jo, det er da et spring at gå fra fast job til selv at skabe dit indtægtsgrundlag. Men Jobagenterne og jeg tænker på samme måde, så med min faglige ballast, deres organisation og et erhvervsliv i vækst ser jeg gode muligheder for at få min del af markedet inden for rekruttering og vikarer, siger Andreas.

Jobagenterne Danmark v/ Andreas Alsted

Tlf. 60 14 38 58

Taastrupgårdsvej 20-22, 2630 Taastrup
taastrup@jobagenternedanmark.dk 

http://www.taastrup.jobagenternedanmark.dk

 

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.