Udgivet d. 12. november 2020

På Dybendalsvænget i Klovtofte Erhvervsområde i Taastrup opfører vores medlem Stensdal Group et 6.322 m² arkitekttegnet projekt med administration, lager/produktion og varegård. Ejendommen er tegnet af Aarhus-arkitekterne ARDESS, der bl.a. tegnede Årets Kontorbyggeri 2020 for Ambiente i Skanderborg. 

– Det er på alle måder nyt og stort for os, eftersom det er første gang, vi opfører nybyggeri til kontor og lager i den skala, fortæller CEO Søren Stensdal om projektejendommen Dybendalsvænget 3.

Byggegrunden på 12.887 kvm bliver i det kommende år bebygget med et innovativt og biodiversitetsorienteret byggeri, som Stensdal Group nu leder efter en lejer til.

Første erhvervsbyggeri øst for Storebælt for ARDESS
Det bliver første erhvervsbyggeri øst for Storebælt for arkitektfirmaet fra Aarhus.

– Grundtanken med huset er at skabe en atmosfærefuld helhed; et domicil, som i sin balance mellem rå og forfinede detaljer danner et unikt dna og ramme om sine brugere. Råheden opstår gennem ærlige løsninger, og atmosfæren skabes med en meget bevidst brug af materialer, dagslys, rumlige kvaliteter samt interiør. En helhed, der balancerer mellem lager, kontor og villastemning – noget unikt som domicil, siger CEO Sebastian Schroers, ARDESS.

6.322 m² med indbygget biodiversitet
Den kommende lejer kan fra start krydse ‘bæredygtighed’ af på kravsspecifikationen. Ejendommen opføres nemlig på en af Stensdal Groups udvalgte arealer, der er officiel Sommerfuglepartner med Danmarks Naturfredningsforening. Biodiversiteten er tænkt ind i projektet og arkitekturen og vil således opleves som “vild med vilje”, når ejendommen er indflytningsklar.

Klovtofte Erhvervsområde mellem Roskildevej og Holbækmotorvejen bærer præg af klassiske erhvervsbyggerier fra 1960’erne og 70’erne, typisk med store arealer til lager og logistik. Stensdal Group ejer i forvejen ejendommen Mårkærvej 2, med 9.350 m² bygninger, og ejendommen Dybendalsvænget 3, nabobygningen til byggegrunden, på 13.500 m².

– Som med mange andre af vores ejendomme i Ring 3 og Ring 4-områder er infrastrukturen en vigtig og afgørende faktor i forhold til placering og tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft. Vi glæder os til at indgå i dialog med interesserede virksomheder og ikke mindst til at skabe områdets flotteste lejemål, lyder det fra projektudviklingschef i Stensdal Group, Lars Vestergaard Olsen.

Klik på billedet herunder og se mere om projektet. 

Dybendalsvænget

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.