Udgivet d. 10. januar 2019

Nyt medlem: Ace Gulvservice.

Asmus Kiehn flyttede i 2017 fra Valby til Taastrup og tog sin virksomhed, Ace Gulvservice, med sig. Han har specialiseret sig i at efterbehandle gulve og trapper, der er blevet slidte og triste at se på. Han arbejder både for private kunder, for virksomheder og som underentreprenør på større opgaver.

– Nyt gulv er dyrt, men der er mange måder at give det gamle gulv liv og glans igen, siger Asmus. Gamle gulve har jo oprindeligt ofte været meget smukke, så det er en fornøjelse, når jeg kan aflevere et færdigbehandlet gulv til en glad kunde.

Fungerer bedst som enmandsfirma
Ti år har han været i branchen, og syv år med eget firma. Han arbejder som enmandsfirma, for det har han det bedst med.

– Udover de faglige kvalifikationer prøver jeg at sælge mig på den meget tætte kommunikation, som kunden får, når det er et enmandsfirma. Jag kan mærke, at kunderne er glade for, at de hele tiden får at vide, hvad der sker. Det fungerer rigtig godt, både for kunderne og for mig.

Retten til at sige nej
Når Asmus har valgt at være selvstændig, er det også for at have retten til at sige nej.

– Jeg kan godt sige nej til en opgave ud fra min mavefornemmelse. Eller hvis jeg føler, at jeg ikke kan lave jobbet på den måde, som jeg synes er tilfredsstillende. Jeg gider ikke det useriøse, hvor der bare skal klaskes noget på. Det får ingen noget godt ud af.

At Ace Gulvservice er et enmandsfirma, afholder ikke Asmus fra at byde ind på større opgaver. I de tilfælde ved han, at han har en række kompetente kolleger og samarbejdspartnere, som altid er parate til at give hinanden en hånd i de situationer.

Gulvtrend går nye veje
Ace Gulvservice udfører alle former for afhøvling, slibning og overfladebehandling af trægulve, trapper, dørtrin og bordplader. Asmus tilbyder også polering af fliser, epoxygulve, slibning af linoleum og reparation af lamelgulve.

Trenden er er begyndt at gå nye veje, fortæller Asmus:
– Kunderne søger noget anderledes unikt og går væk fra de traditionelle behandlinger af trægulve. De bliver bevidste om, at gulvet også kan have et udtryk, der er med til at afspejle en stemning. Et gulv udført i mikrocement er slidstærkt, men giver dig også nogle helt andre muligheder, for eksempel med et farveskær, som du selv vælger. Det bliver brugt både i private boliger og i showroom.

Ace Gulvservice arbejder i Storkøbenhavn og på Sjælland – og også gerne i weekender. De fleste opgaver er for erhvervskunder, og det er også den vej, Asmus helst vil med sin virksomhed.

Ace Gulvservice

Løvsangervej 7, 2630 Taastrup

Tlf.: 26 87 89 00

e-mail: kontakt@acegulvservice.dk

www.acegulvservice.dk

Ace

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.