Udgivet d. 15. august 2019

Nyt medlem: Carlo Tagteknik & Blikkenslager.

Carlo Tagteknik & Blikkenslager, der har base på Rugvænget i Taastrup, løser opgaver i hele det storkøbenhavnske område for både erhverv, private og offentlige institutioner.

– Alle vores syv udegående medarbejdere er faguddannede taglæggere og blikkenslagere med en solid erfaring fra branchen, siger indehaver Jacob Mahaqiq. Vores medarbejdere besidder stor ekspertise, og det sætter kunderne pris på. Vi får positive tilbagemeldinger og god rating på Trustpilot. 
Se video med tilfreds kunde.

Firmaet, der også beskæftiger tre kontorfolk inkl. bogholderer, har eksisteret i 11 år og løser alle typer opgaver inden for faget. Det kan dreje sig om at renovere et ældre tag, lægge et nyt, udføre tagrens og maling af tag foruden generelt blikkenslagerarbejder, herunder også kviste og inddækninger i for eksempel zink.

zink

Nyt tag øger ejendommens værdi
– For en husejer er der mange ting at tage stilling til, når taget trænger til at blive skiftet ud. Først og fremmest økonomien, men det er også vigtigt at vide, hvilke egenskaber de enkelte tagtyper har, og hvad der giver ejendommen størst værdi, påpeger Jacob.

– Tegl, tagpap, eternittag og metaltag har hver deres egenskaber. Vi tilbyder kunden et gratis tagtjek, hvor vi gennemgår taget og vejleder om de forskellige materialers fordele og ulemper. Herefter kan vi give kunden et tilbud på, hvad det vil koste. I nogle tilfælde er en totalrenovering ikke nødvendig, men blot en delvis udskiftning af tagmaterialet.

før og efter

Inddækning beskytter konstruktionen
Inden for blikkenslagerfaget udfører Carlo Tagteknik & Blikkenslager bl.a. inddækninger, reparationer, forsikringsskader og opsætning af zinktagrender og nedløb foruden kviste i zink.

Jacob påpeger, at det for eksempel er vigtigt, at inddækninger ved kviste er udført helt korrekt, så regnvand ikke kan trænge ind i trækonstruktionen bagved og skabe problemer med vand og svamp.

– En flot inddækning er med til at give huset sit eget udtryk, hvad enten vi arbejder med zink, kobber, aluminium eller rustfrit stål. Disse materialer skal ikke vedligeholdes og er meget vejrbestandige, så resultatet vil stå flot i mange år, bemærker Jacob.

Både som erhvervskunde og privat er du altid velkommen til at kontakte Carlo Tagteknik & Blikkenslager for et godt råd, et tagtjek eller et uforpligtende tilbud.

Carlo Tagteknik & Blikkenslager

Rugvænget 21, 2630 Taastrup

Tlf. 52 73 75 81

info@carlo-tag.dk

www.carlo-tag.dk

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.