Udgivet d. 7. november 2019

Onsdag den 27. november ved solnedgang mødes borgmesterkandidat Peter Faarbæk (A) og borgmester Michael Ziegler (C) til duel på Hovedgaden i Hedehusene.

Anledningen er, at vi nu er midtvejs mellem seneste kommunalvalg i 2017 og det næste, der holdes 16. november 2021. Derfor denne midtvejsduel, hvor de to duellanter får mulighed til at kigge tilbage på de to første år i denne valgperiode: Hvilke beslutninger har de været mest glade for og kede af? Og hvad forventer de kommer til at ske i de to næste år?

Duel om erhverv, uddannelse og job
Mødet er arrangeret af Erhvervsforum og Hedehusene Erhvervsforening, så duellen er forudbestemt til især at dreje sig om emner med relation kommunens erhvervs/vækststrategi, uddannelse og beskæftigelse.

Hver duellant medbringer en sekundant til at underbygge sine synspunkter og udfordre modpartens. Michael Zieglers sekundant er adm. direktør Jørgen Lennert Christensen, Acrimo, mens Peter Faarbæk har Søren Grøn, formadn for 3F Høje-Taastrup, med. Til at styre duellen har vi allieret os med redaktør Peter Erlitz, Lokalavisen Taastrup.

Det hele foregår onsdag den 27. november kl. 16-18 hos Bollinis, Hovedgaden 437, Hedehusene. Og det er jo lige præcis om onsdagen, at Bollinis serverer stegt flæsk ad libitum (for 119 kr.), så hvad er mere passende end at runde denne midtvejsduel af med en gang Stegt (valg)flæsk med persillesovs?

Pladsen er begrænset, så tilmeld dig hurtigst muligt, hvis du vil være sikker på en plads. Tilmeld dig her.

Vores Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i hvad der sker i Erhvervsforum.